В понеделник вечер се проведе битката за територия в Игри

...
В понеделник вечер се проведе битката за територия в Игри
Коментари Харесай

Прабългари отново спечелиха битката за територия в „Игри на волята“

В понеделник вечер се организира борбата за територия в „ Игри на волята: България “ . В нея воините играеха на разнообразни позиции.

Един войник от всяко племе подаваше топка към заградено поле, в което по две дами от своите се бореха за топката. Целта беше да я заловен и подадат отвън преградата на техен състезател, който седеше върху пейката, той от своя страна трябваше да я подаде на последната позиция, на която играчът трябваше да вкара панер. Целта беше да се вкарат 5 коша.
 NOVA
Играта се оказа същинска кланица за нежния пол , които не жалеха юмруци, лакти, побутване и даже хапане, с цел да завоюват топката. В една такава обстановка сред близначките, Амелия-Мира и Марешка, последната падна неприятно и си удари главата, което наложи влизане на екип и извеждането й от борбата. Дали Маша ще продължи присъединяване си в играта?

В последна сметка Прабългари още веднъж бяха най-хубави и завоюваха борбата и за четвърта поредна седмица ще спят в първокласната вила. Роберта одобри успеха като знак за ново начало без кавги при племето, а останалите са удовлетворени, че се оправиха и без Георги. Втори останаха Славяни. Веселин счита, че е отговорен за загубата, тъй като не е съумял да вкара повече кошове от Юлиян. Последни останаха Траки, които ще живеят на безлюдния плаж, а съгласно Александър това ще е късмет да се сплотят.-->
 NOVA
Проблемите на Славяни не са единствено с Марешка. Бояна също показа, че изпитва болежка в ръката си и след консултация с доктор се върна при племето с шина на ръката и стана ясно, че няма да може да взе участие в силовите борби. „ Имам възприятието, че някой ни урочаса “, показа Марешка.
 NOVA
При Траки напрежението сред Атанас и Добрин не стопира . Двамата непрекъснато се карат, което въздейства и на останалите от племето. Повод за свадите са разбиранията на Добрин за живота, популацията на рибите, лова им и най-много непрекъснатото му говорене по тематиката. Според Наско обаче, Добрин единствено приказва, а не съблюдава нищо от казаното. Как ще се развият връзките им и дали Атанас не е жертван да е постоянно номиниран от племето си, което желае тишина и успокоение?

След напускането на Георги , Стоян се дистанцира от Прабългари. Най-вече има напрежение сред него и Юлиян. В игра, измислена от Венцислава, се наложи Стоян да имитира Юлиян. Спасителят сподели на всички по какъв начин в действителност Юлиян е опитвал да заговорничи с него и Георги и да предлагат дамите. До къде ще стигнат двамата и на чия страна ще застанат останалите ще разберем в идващите епизоди.
 NOVA
Във вторник следва капитанската борба, в която феновете още веднъж ще видят три дами. Как ще бъдат определени те, защо ще се борят и кой ще завоюва, ще разберем от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР