в понеделник вечер, 31 януари 2022 г., точно в 22:30

...
в понеделник вечер, 31 януари 2022 г., точно в 22:30
Коментари Харесай

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” стартира на 31 януари


в понеделник вечер, 31 януари 2022 година, тъкмо в 22:30 часа. Пролетният сезон ще започва под мотото “Минаваме през всичко с усмивка”, а водещият и екипът му ще дадат всичко от себе си той да бъде най-забавният и запаметяващ се до момента.

“Всеки сезон е нова тръпка, а този, който следва, желаеме да бъде най-успешният и имаме вяра в това, тъй като всякога го правим”, декларира Николас Цитиридис броени дни преди старт.

Снимка: Олег Попов за bTV


“Не желая да върша гръмки обещания за възторг, изненади, неспокойствие, пируети и салта. Сигурен съм единствено, че с екипа ще дадем най-хубавото от себе си на цялостни обороти, след зимната ни пауза”, добавя водещият.

Пролетният сезон на шоуто ще започва с доста смях, а извънреден посетител в понеделник вечер ще е Ицо Хазарта. Той ще гостува за първи път на Николаос, в новото си амплоа на народен представител, а феновете ще станат очевидци и на алегорично “предаване на щафетата” посред им, преди началото и на новия сезон на “България търси гений “. В него Николаос ще бъде в ролята на жури.

Снимка: Олег Попов за bTV


Във вторник вечер е ред на рождения ден на Николаос Цитиридис, който ще отпразнува уместно 28-ата си годишнина в ефир. Специален посетител ще е обичаната Росица Кирилова, а екипът на шоуто готви изненади освен за зрителитe, а и за водещия.

В първата седмицата ще има още доста музика и звездни посетители в лицето на сръбската мегазвезда Миле Китич и поп-фолк певицата Диона. Зрителите ще се забавляват и с първия за годината, епизод на “Николаос +”, в който Рая Пеева и Николаос ще си задават неуместни и смешни въпроси. Двамата ще би трябвало да са доста да деликатни с отговорите, тъй като ги чака неприятно „ наказване “.

Снимка: Олег Попов за bTV


Петият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” дава обещание чудесно въодушевление за всички пред екраните, всяка делнична вечер по bTV. Най-актуалните персони на деня, наред с най-интересните, смели, занимателни и провокативни хора, които няма да “срещнете” на друго място, само че има какво да споделят, ще са все по този начин добре пристигнали в късното шоу на bTV. Традиционният монолог на водещия и занимателната поредност „ Николаос + “ ще продължат да радват почитателите на очарователния и цялостен с разностранни гении Николас. А музикантите от бенда на шоуто и Прея, са подготвени за гръмък и радостен старт.

Гледайте „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ в понеделник, 31 януари, в 22:30 ч. по bTV, а незабавно след ефир не пропускайте и цифровото продължение на шоуто в неговия You Tube канал, на и във всички платформи на bTV Media Group. Последвайте шоуто и в обществените мрежи - и.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР