В понеделник сутринта ще бъде представен новият директор на ОД

...
В понеделник сутринта ще бъде представен новият директор на ОД
Коментари Харесай

Двама в битката за шеф на МВР в Бургас

В понеделник сутринта ще бъде показан новият шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас. В идващите часове ще бъде несъмнено името на наследника на старши комисар Калоян Калоянов, който с известни спирания управлява регионалната дирекция на полицията в Бургас от 2014 година.

Тръгва ли си афектиран от системата на Министерство на вътрешните работи старши комисар Калоян Калоянов

Според достоверни източници на Флагман в Министерството на вътрешните работи в шорт листата са останали две имена – на досегашния зам.-директор на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас комисар Емил Павлов, който бе назначен за вр.и.директор в петък и на началника на отдел Югоизточен на ГДБОП Ради Пенев.

И двамата се употребяват с изключителното доверие на вътрешния министър Калин Стоянов. Нещо повече – те са негови състуденти и хора, с които е работил дълги години.

Към този миг – събота, 12 август, 13:30 часа, се смята се, че любимец за поста е Ради Пенев. Срещу кандидатурата му има известни запаси, свързани най-много с заплахата, че по този начин ще се „ обезглави “ БОП-а в Бургас, работещ по най-тежките случаи.

Заради това може да се заложи на Емил Павлов, който от 2019 година е зам.-директор на ОДМВР и познава в елементи работата на дирекцията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР