В понеделник сутринта, 25 март, в Киев, който наскоро беше

...
В понеделник сутринта, 25 март, в Киев, който наскоро беше
Коментари Харесай

Въздушна тревога е обявена в Украйна, мощни взривове разтърсиха Киев

В понеделник сутринта, 25 март, в Киев, който неотдавна беше подложен на масирана ракетна офанзива, още веднъж се чуха поредност от детонации незабавно след началото на предизвестието за въздушно нахлуване. Киевската градска държавна администрация заяви, че в столицата работи противовъздушната защита, оповестяват УНИАН и " Фокус ".

По предварителна информация вследствие на ракетна офанзива против Киев е записано рухване на парчета в Печорски регион. Нанесени са вреди на жилищна постройка. Спешна помощ пътува към мястото.

В същото време кметът Виталий Кличко съобщи, че има незабавни повиквания в Печорски, Соломенски и Днепърски региони на столицата. На място са изпратени екипи на Спешна помощ. Данните се прецизират.

Съобщава се за голям дирек пушек върху една от жилищните здания и доста пушек над града.

КГВА прибавят, че по предварителни данни многоетажна постройка в Печорски регион е потърпевша вследствие на ракетна офанзива. Също по този начин, авансово, падащи парчета са регистрирани в регионите Соломенски и Днепър. Данните за вредите и потърпевшите се обясняват.

Според ръководителя на Киевската градска държавна администрация Сергей Попко, парчета от ракети са открити в горски пояс в Голосеевския регион на града. Няма информация за жертви и вреди.

Виталий Кличко посочи, че в регион Печорски вследствие на рухване на ракетни парчета са породени опустошения на нежилищна триетажна постройка. Спешна помощ е на място. Сега е открита една жертва. Парамедиците й оказали помощ на място.

КМВА удостовери, че в регион Печорски преди този момент е била развалена многоетажна нежилищна постройка. Без следващо изгаряне. На място работи оперативна работа. По предварителни данни има един потърпевш.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР