В понеделник следобед лекарите в болница Zuckerberg General Hospital в

...
В понеделник следобед лекарите в болница Zuckerberg General Hospital в
Коментари Харесай

Страшна Трагедия, България В Сълзи! 14-Годишната Мадлен Котева Е Убита Пред Майка Й!

В понеделник следобяд лекарите в болница Zuckerberg General Hospital в Сан Франциско оповестиха мозъчната гибел на момичето макар очакванията на фамилията за знамение, предава БГ-Войс.

Полицията в Сан Франциско продължава следствието. Все още не е ясно дали и какви обвинявания са повдигнати на дамата, карала мерцедеса. Вероятно обаче те ще се трансформират след гибелта на българката. Според една от първичните версии мощното слънце може да е заслепило водача

и тя да не е видяла двете българки, които пресичали улицата. Според хората, които живеят в региона, обаче общината не е сложила нужните защитни ограничения на пътя. Ограничението на скоростта на Джон Муир драйв е 30 благи в час (48 км/ч), само че водачите постоянно не го съблюдават. Липсват “легнали служители на реда ”, както и мигащ светофар, който да предизвестява водачите, че доближават пешеходна пътека.

Районът е на брега на езерото и е обичан на хората за разходки. От двете страни на улицата също паркират коли, които постоянно блокират гледната точка на водачите и се стига до произшествия.

Семейството на Мадлен е от София и идва в Съединени американски щати преди 5 години. Тя има по-голям брат Красимир, който започва gofund акция, с която се надяваше да събере средства, които да подкрепят за скъпоструващото лекуване. Кампанията беше събрала близо 31 хиляди $ до понеделник вечерта. Но по-рано денем лекарите оповестиха най-страшното.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР