В понеделник ще стане ясно дали Слави Трифонов ще бъде

...
В понеделник ще стане ясно дали Слави Трифонов ще бъде
Коментари Харесай

Утре става ясно дали Слави Трифонов ще е кандидат за депутат

В понеделник ще стане ясно дали Слави Трифонов ще бъде част от листите на " ИТН " за предварителните избори на 11 юли. Утре партията на Трифонов ще разгласи листите си за предварителните избори, съобщи Тошко Йорданов, заместник-председател на Има Такъв Народ.

Той акцентира, че политическата мощ няма да прави коалиция с " партиите на статуквото - ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи или с подкрепящи партии на ГЕРБ ":

" Вариантите са всевъзможни. Спрямо резултати от изборите ще постъпим вярно.... Ако българският народ желае да бъде изчегъртан моделът на ГЕРБ, дано да излезе и да гласоподава ", сподели още Йорданов пред БНР.

Тошко Йорданов добави, че българското общество и Съединени американски щати са сътрудници в полето на демокрацията. “Санкциите на Съединени американски щати са по-късно, което направи българското общество ", стимулира се той

Йорданов акцентира, че информацията за глобените лица е имало и в българските медии, само че формалните органи са се правили, че това не се случва.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР