В понеделник ще направите преценка на пропуснати ангажименти и задачи

...
В понеделник ще направите преценка на пропуснати ангажименти и задачи
Коментари Харесай

Много пари, голяма любов и обрат в живота на тези зодии

В понеделник ще извършите преценка на пропуснати задължения и задания от миналата седмица и опцията сполучливо да приключите с някои от тях през идващите седем дни.

Възможно е при започване на седмицата да ви ангажира разрешаването на проблем обвързван с родственици или имущество, които се намират в друго обитаемо място.

Понеделник ще бъде значим и ползвотворен за работата ви ден, с благоприятни условия за реализиране на съответни финансови триумфи или облага. През този ден ще вземете решение обвързвано със фамилията си, което може да има връзка с идно събиране или друго значимо събитие.

ЛЮБОВ: Днес може да преживеете изненада от решението или постъпките на млада жена, свързани с нейния любовен живот или брак. Понеделник ще бъде сложен за любовните или извънбрачни връзки на мъжете над 35 годишна възраст.

Овен

Съществуващата сега любовна връзка, имаща скришен темперамент, надали може да продължи дълго. Възможно е тясно другарство с родственици и познати.

Невниманието и привързаността ви може да унищожават положителните ви инициативи. Започнете интензивно да икономисвате пари и да обмисляте нови способи за печеленето им.

Сега е точно най-подходящото време за натрупването им. Търговската активност би трябвало да се развива добре.

Телец

Много от представителите на този знак изпитват същинско самодоволство в връзките си с обичания човек. Не пускате всеки във вътрешния си свят. За страничния наблюдаващ може да изглеждате спокойни, затворени или даже равнодушни хора.

Благоприятна е активността на следните специалности: медицински служащи, адвокати и търговци. Финансовото ви състояние може да бъде прекомерно нерешително.

Близнаци

Взаимното увлечение играе забележителна роля в любовните връзки. Възможно е да ви се обяснят в обич. Вашата активност може да бъде арестувана от разнообразни битови условия, от родственици или заради болест.

Бидейки сензитивна натура, вие се нуждаете най-малко от най-малък триумф с цел да поддържате работоспособността си и поради въодушевлението.

Няма да сте капризни от парите, само че с помощта на своя разум може да заделите за „ черни дни “ и да получите това, което желаете.

Рак

Положението на планетите не подготвя към развлечения. Избирайте деликатно компанията и мястото, където отивате, защото може да пораждат огромни неприятности.

Може да се появи податливост да спорите за дреболии, което да докара до напрежение в връзките с членовете на фамилията и родителите.

Този интервал е доста плодотворен за писателите, публицистите, служащите от радиото, малкия екран, свръзките, превоза, търговията, а също и за политиците. Днес може да изпитате непреодолимото предпочитание да харчите пари за комфорт и красиви неща.

Лъв

Възможно е да срещнете любовта, която има огромно значение в живота ви. Отношенията в фамилията и изключително с родителите, може да са много напрегнати.

Може да постигнете огромен триумф във всяка област, защото през това време вие освен добре възприемате новите оферти, само че и самите сте изпълнени с забавни хрумвания.

Работата, обвързвана с рекламата на недвижими парцели, може да донесе пари.

Дева

Възможно е в любовните връзки нито едната, нито другата страна да пожелае да отстъпи от позициите си. Голяма наслада може да ви достави безкористната другарска поддръжка.

На деловите хора може да се наложи да изглаждат финансовите си различия с сътрудници, които може да завишават правата си.

Не ви се предлага да държите пари в банките и друг жанр акции, защото може повече да загубите, в сравнение с да спечелите.

Везни

Възможни са недоумение и различия даже с най-надеждните и обичани хора. Не би трябвало да трансферирате проблемите на непознат тил. Постарайте се сами да се ориентирате в своите неточности.

Днес ви е извънредно мъчно да достигнете до общо мнение с сътрудниците си по кардинални въпроси.

Нужно ви е умеенето да се концентрирате върху един проблем и трезви оценки.

Скорпион

По натура вие се стремите към хората. Нужна и е огромна обич, само че в сърдечните каузи вие сте толкоз педантични и сериозни, че много пъти пропускате шанса си да бъдете щастливи.

Формално хладните връзки в доста фамилии желаят от Скорпионите преосмислянето на тяхното държание и възгледи във връзка с околните.

Нараства интереса към събитията от политическия живот и средствата за всеобща информация. На мнозина им се желае да бъдат във водовъртежа на събитията. Не си коства да правите необратими действия, изключително, касаещи парите.

Стрелец

Бъдете деликатни с думите, с цел да не обидите непосредствен човек с невнимателна забележка или рецензия. Днес е по-добре да намалите темпото на работа, спомняйки си по тази причина, че няма да можете да спечелите всичките пари и си позволете дребна отмора, позволяваща ви оптимално да си отдъхнете.

Вземете под непоколебим надзор паричните си каузи. Трябва да избягвате даже и най-малкото нарушение на закона, да се държите по-далеч от подозрителни места и хора с мрачно минало.

Козирог

В персоналните ви връзки може да настъпи положението на взаимна взаимозависимост – няма да можете да извършите и крачка без избраника си, а и той също.

Това мощно ви изтощава. Под въздействие на приятелите ви у вас може да възникне желанието да преразгледате своя жанр на живот и ползите си.

Това е виновен интервал, от който зависят по-нататъшните ви триумфи. По-добре е да не се изхвърляте в работата си. Възможно е да се наложи да работите в допълнение. Паричните проблеми ви заобикалят.

Водолей

При влюбените Водолеи е допустимо сантиментално въодушевление и очакване на промени. В полов проект това е доста съразмерен ден. Щастливи сте и си подарявате взаимно много ярки моменти.

Общуването с децата ви доставя доста приятни моменти и доста Водолеи са щастливи да узнаят, че нещата на младото потомство се развиват от добре по-добре. Много от вас реализират проектите си, свързани със промяна на работата.

Любопитството и острият, ученолюбив разум ви принуждават да си поставяте почтени за вашия разсъдък задания и да ги решавате. Действията ви през днешния ден може да доведат до осезаема облага.

Риби

Много влюбени Риби са подложени на тествания, удари и превратности на ориста. Повишената ви раздразнителност и прочувствена схватливост могат да доближат до своя лимит.

Не се предлага тежък физически труд и напрежение. За избягването на неточности добре е през днешния ден да си припомните предишното и да анализирате изминатия път.

Източник: Dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР