В понеделник от 14.00 до 20.00 ч. се спират тежкотоварните

...
В понеделник от 14.00 до 20.00 ч. се спират тежкотоварните
Коментари Харесай

Спират камионите по най-натоварените пътища в понеделник

В понеделник от 14.00 до 20.00 ч. се стопират тежкотоварните камиони над 12 тона по най-натоварените пътища и автомагистралите , оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ).
 
За влизащите в София през Владая ще има две ленти . Алтернативен маршрут на първокласния път през Владая е автомагистрала " Люлин ".

От организацията предизвестяват, че е належащо е да се потегля на път с коли готови за зимни условия, да се кара деликатно и със съобразена скорост, като се съблюдават въведените ограничавания, пътната сигнализация и напътствията на " Пътна полиция ", която следи и подхваща нужните дейности за организацията на трафика.
 
Пътищата, за които ще важи ограничаването за тежкотоварни камиони са Ребърково - Ботевград, като придвижването се пренасочва по пътя Ребърково - Своге - София; етапната връзка на лот 2 на автомагистрала " Струма " при Благоевград - Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата; пътен възел " Коритна " - Велико Търново - Шумен; пътя Русе - Велико Търново; пътя Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина - София; Варна - Бургас; Околовръстен път на град София; Бургас - Царево.
 
Забраната няма да важи за МПС, пренасящи бързоразвалящи се хранителни артикули и товари на температурен режим, живи животни и рискови товари (ADR).
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР