В понеделник облачността ще намалява и ще е предимно слънчево.

...
В понеделник облачността ще намалява и ще е предимно слънчево.
Коментари Харесай

Предвещава ли новата седмица края на лятото

В понеделник облачността ще понижава и ще е най-вече слънчево . Следобед над планинските региони ще има краткотрайни нараствания на облачността и там ще превали. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са сред 12° и 17°, по Черноморието - малко по-високи, в София - към 13°; оптималните ще са сред 24° и 29°, в София - към 25° .

По Черноморието ще е най-вече слънчево, преди обяд с повече облаци над южното крайбрежие. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 25°-28°. Температурата на морската вода ще е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала, в най-южните региони - 4 бала.



Над планините ще доминира слънчево време. Значителна ще е облачността над масивите от Западна България и следобяд там ще превали. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 14°.

Във вторник и сряда ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни в сряда следобяд над Западна България и там тук-там ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб, по Черноморието до сдържан от изток. Минималните температури ще са сред 10° и 15°, а оптималните - сред 24° и 29°.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР