В понеделник облачността ще е променлива, след обяд - купеста

...
В понеделник облачността ще е променлива, след обяд - купеста
Коментари Харесай

Новата седмица ще е дъждовна, с бури и градушки

В понеделник облачността ще е променлива, след обяд - купеста и купесто-дъждовна.

Ще има валежи, на повече места - и с гръмотевици, в югозападната половина от страната има условия и за градушки.

Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.

С него температурите ще се намалят и оптималните ще са сред 25 и 30 градуса, в София - към 25 градуса, написа вестник Стандарт.

По Черноморието облачността ще е променлива, след обяд - купеста и купесто-дъждовна. Краткотрайни превалявания ще има на обособени места преди обяд по северното, а след обяд - по южното крайбрежие.

Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 21-23 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 20-24 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините облачността ще е променлива, след обяд - купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан североизточен, по най-високите елементи - до мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 20 градуса; на 2000 метра - към 13 градуса.

Във вторник и сряда вятърът ще остане от североизток. Температурите ще се намалят още малко и оптималните ще са сред 23 и 28 градуса. Сутрин ще е най-вече слънчево, след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.

Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, във вторник - единствено на обособени места, в сряда - на повече места и с по-голяма активност в Югозападна България и Старопланинската област.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР