В понеделник НС трябва да качи под някаква форма решението,

...
В понеделник НС трябва да качи под някаква форма решението,
Коментари Харесай

Деян Николов, Възраждане: Нашите управници избягаха с г-н Зеленски в резиденция Бояна, срещата трябваше да е в НС

В понеделник Народно събрание би трябвало да качи под някаква форма решението, което сме взели в зала. Ако се качи планът на решение, с това гласоподаване значи, че сме дали своят вот срещу предлагането на правна комисия за отменяне на референдума за опазване на българския лев и подобен би трябвало да се организира. Това разяснява в " Говори в този момент " Деян Николов от " Възраждане ".

По думите му Конституционният съд би трябвало да се произнесе по проблема, защото гласуването може да се окаже невалидно, тъй като не е спазена процедурата. Ще изчакат обаче какво ще бъде качено на уеб страницата на Народното събрание, добави Деян Николов.

Нашите управници избягаха дружно с господин Зеленски в резиденция " Бояна ", тази среща трябваше да се състои в Народното събрание. Нашите съперници са българските политици, Зеленски има кого да го съди - по-скоро неговият народ ще го съди. На нас не ни харесва, че когато той пристигна тук, като че ли бяха готови редица решения, това се случи безусловно за няколко часа, разяснява Николов.

Според него оборудването за АЕЦ " Белене " не би трябвало да бъде продавано на Украйна. Цените са доста по-различни, в този момент ще продадем 2 реактора на безценица, нямаме различна тактика по какъв начин ще развиваме енергийния бранш в идващите години, добави Деян Николов.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР