В понеделник на сесията на Столичния общински съвет (СОС) нашите

...
В понеделник на сесията на Столичния общински съвет (СОС) нашите
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Общинските съветници от БСП за България няма да подкрепят Борис Бонев за председател на СОС

В понеделник на сесията на Столичния общински съвет (СОС) нашите общински съветници няма да поддържат за ръководител на съвета. Това сподели пред публицисти Георги Свиленски от „ за България “ след диалози с кмета на София.

Свиленски напомни, че срещата е била по покана на кмета на София, изпратена до ръководителите на политическите сили на показаните в СОС партии и обединения. 

през днешния ден е в Шумен на районна среща с наши определени кметове и общински съветници и заради тази причина решението на Изпълнителното бюро е да взе участие заместник-председател на партията в лицето на Ирена Анастасова и на парламентарната група – в мое лице, изясни Свиленски. 

Запознахме кмета на Столична община, неговият екип с решенията, с които нашето Изпълнително бюро на Национален съвет и на Градския съвет взаимно взехме, а точно – първо да представим проблемите на столицата, уточни Свиленски. За постове, за ръководители на комисии, за сформира на комисии, за заместник-кметове, шефове, не е станало дума, съобщи той, представен от Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР