В понеделник, малко преди 9 ч. сутринта, синоптикът на Нова

...
В понеделник, малко преди 9 ч. сутринта, синоптикът на Нова
Коментари Харесай

Василковски направи зрителите свидетели на интимна сцена между щъркели

В понеделник, малко преди 9 ч. сутринта, синоптикът на Нова тв – Николай Василковски несъзнателно сподели щъркелов секс в ефира. До неловката обстановка се стигна поради желанието му да разнообрази метеорологичната прогноза в ефира на медията.

 

След като заяви прогнозата за времето, Василковски включи в ефир картина от камера, снимаща онлайн щъркелово гнездо и на екрана изникна птица, добродушно стояща във високия си дом от съчки, само че не за дълго. В този миг, тя бе връхлетяна от друга птица и незабавно стана ясно, че вторият образец е от мъжки пол, защото скочи от горната страна й с разперени криле.

 

Василковски разяснява с усмивка: „ Улучихме съкровен миг “, добавяйки, че не е несъмнено дали ще има държавно управление, само че пък за сметка на това дребни щъркелчета ще има сигурно.

Не може да се отхвърли, че Василковски има опит с рисковете, които крият живите излъчвания и тъкмо това му оказа помощ да отиграе доста добре случката.

 

Той е единственият синоптик в родния ефир, който освен оповестява прогнозата за времето, а и постоянно пътува, с цел да показа на феновете забележителни с хубостта или историята си кътчета от страната. Отразявал е навън и стихии, и снежни виелици, наводнения… Заради феновете преди време той даже влезе по плувки в морето, с цел да покаже, че и в края на летния сезон водата към момента е подобаваща за плуване.

Инфо: Уикенд

Тагове: Николай Василковски Нова тв синоптик щъркели интимна близост
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР