В понеделник крипто кит прехвърли значителна сума Dogecoin (DOGE) в

...
В понеделник крипто кит прехвърли значителна сума Dogecoin (DOGE) в
Коментари Харесай

Dogecoin: Крипто кит прехвърли близо $400 милиона в DOGE

В понеделник крипто кит трансферира забележителна сума Dogecoin (DOGE) в различен огромен портфейл на обща стойност над $396.8 милиона.

В бърза поредност от транзакции, осъществени в границите на по-малко от 10 минути в понеделник следобяд, неидентифицираният собственик трансферира общо 5.44 милиарда DOGE токена. Тези детайлности бяха обявени от BitInfoCharts , уеб страница за данни за криптовалути.

В резултат на тези транзакции получаващият портфейл бързо се издигна от петия по величина адрес на Dogecoin в международен мащаб при започване на седмицата до втория по величина все още на писане на публикацията. Понастоящем портфейлът има почти 8.84 милиарда токена, които се правят оценка на над $643 милиона.

Обратно, изпращащият портфейл спадна в класацията от един от 10-те най-големи адреса до 19-ия по величина портфейл след седемте транзакции. Оттогава обаче той се изкачи назад до петото място, откакто във вторник сутринта получи спомагателни 5.46 милиарда DOGE в две обособени транзакции.

Понастоящем изпращащият собственик държи към 6.27 милиарда токена, оценени на над $456 милиона съгласно BitInfoCharts.

Портфейлът с най-големи наличия от DOGE в света принадлежи на Robinhood , който сега има към 22.6 милиарда DOGE, равняващи се на над $1.6 милиарда. Това съставлява почти 16.23% от общото предложение на Dogecoin и слага Robinhood като най-богатия собственик на DOGE.

Към момента на правене на публикацията DOGE се търгува на цена от близо 0.0704, като през последните 24 часа означи спад от 3.3%. Активът се подрежда на девето място измежду криптовалутите въз основа на пазарната капитализация.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР