В понеделник избягвайте да се ангажирате с разрешаването на битов

...
В понеделник избягвайте да се ангажирате с разрешаването на битов
Коментари Харесай

Нови прибовки за две зодии, а трета я очаква щуро пътуване

В понеделник избягвайте да се ангажирате с разрешаването на битов или заможен проблем, изключително в случай че това има връзка с млад мъж. Това може да продължи по-дълго време, заради неговите несъответстващи дейности.

Началото на седмицата ще имате упования за развиването на най-различни събития, като някои от тях несъмнено ще ви изненадат с посоката, която ще поемат. Това изключително важи за персоналните ви и фамилни връзки.

Днес удобно въздействие върху проектите и уговорките ви ще има жена на 35 годишна възраст, ако разрешавате някакъв противен проблем.

Понеделник вещае грижи свързани със здравето на момиче или млада жена.

Овен

Неумолимите закони на ориста ви демонстрират тяхната мощ. За това да се противопоставяте на неподходящите условия може да се окаже много мъчно.

Излизат нескрито остарели неистини. Ако часовника ви стартира да изостава, пазете се от загуба на имущество, а в случай че избързва – ще се ускорят предстоящи от вас събития. Днес се предлагат гъби и риба.

Телец

Главното изискване за днешният триумф е интелектуалната и физическа интензивност. Добър ден за пътувания, разходки измежду природата или всеобщи мероприятия. Ако през днешния ден получите контузия, тя елементарно се поддава на лекуване.

Започне ли часовника ви да изостава, пазете се от загуба на имущество, а в случай че избързва – ще се ускорят предстоящи от вас събития. Днес се предлагат гъби и риба.

Близнаци

Денят е добър за отдих, развлечения и всеобщи мероприятия. Противопоказно е да оставате сами или да работите скрито от другите. Днес може да си изпечете рибка с гъби.

Ако часовникът ви избързва – някои събития предстоящи от вас ще настъпят по-рано.

Рак

Най-важното през днешния ден е да бъдете непрекъснато заети с някаква интелектуална или физическа работа. Денят е добър и за разхлабване, разходки, пътувания и всеобщи мероприятия.

Противопоказно е да работите скрито от другите и да оставате сами. Ако имате бижу с аметист – сложете си го през днешния ден.

Хапнете рибка с картофи и пийнете чаша бяло вино. Ако часовникът ви стартира да изостава – чака ви загуба на имущество.

Лъв

Денят е удобен и за по-приятна работа, пътешестване и срещи. Главното изискване за триумфите ви през днешния ден е вашата интелектуална и физическа интензивност, както в обществото, по този начин и в фамилията.

Противопоказно е да оставате сами или да работите напълно сами. Ако не си приложите някъде силата, има заплаха тя да стартира да ви разрушава от вътрешната страна.

Може да облечете нещо в мрачно синьо или керемидено алено. Днес е потребна рибата и картофената салата. Ако часовникът ви стартира да избързва – някои събития ще се ускорят.

Дева

Не е изключено да сте прекарали много некомфортна нощ. Тайни или тяхното ненадейно откриване са доминирали във вашите мисли и са пречили да заспите. За това денем имате невисок витален тонус и се чувствате изтощени.

Всичко това ви пречи на общуването и може да стане мотив за спорове. Днес може да хапнете печени гъбки или печени картофки с риба. Ако часовникът ви изостава – чака ви загуба на имущество.

Везни

Денят е доста мощен енергетично. Пробуждат се силите на природата и креативния капацитет заложен във всеки един от нас. Благоприятни са пътуванията, правенето и разискването на настоятелен проекти, срещи с другари, вървене на посетители.

Общуването с природата ви зарежда с доста страсти и позитивна сила. Ако часовникът ви избързва – някои събития ще се ускорят.

Скорпион

Пазете се от неистини и обири. Не пускайте в дома си непознати. Бъдете деликатни по време на път и не се залъгвайте от приличното облекло на някои хора.

Понякога нарушителите наподобяват сносно. Пазете роднините си от неистини и клюки.

Днес потребна храна са рибата и картофите. Ако часовникът ви стартира да изостава – ще загубите имущество.

Стрелец

Главното изискване за днешните ви триумфи е вашата интензивност. Денят е добър за взаимна работа с единомишленици и разнообразни всеобщи мероприятия. Не бързайте да се съгласявате с видимо преференциални оферти.

В тях има подмолни ями, които в следствие може да бъдат шумно разобличени. Ако ви избързва часовникът – някои събития ще настъпят по-рано.

Козирог

Денят е добър за публични форми на работа, туризъм и всеобщи мероприятия. Не ви се предлага да оставате сами или да работите сами без другите да знаят.

Ако имате бижу с рубин, сложете си го. Днес е потребна рибата и гъбите. Ако ви избързва часовникът – някои събития,които очаквате ще настъпят по-рано.

Водолей

Дайте опция на организма си да изразходи насъбраната сила, тъй като тя може да стартира да го разрушава от вътре. Бъдете оптимално физически и интелектуално дейни.

Денят е добър за дейна отмора, групова работа и за всеобщи мероприятия. Противопоказно ви е да оставате сами.

Днес са целесъобразни рибата и гъбите. Ако часовникът ви стартира да изостава – чака ви загуба на имущество.

Риби

Денят е добър за другарство и групови излизания измежду природата. Противопоказно ви е да оставате сами или скрито да работите. Ако часовникът ви изостава – ще загубите имущество, а в случай че избързва – ще се ускорят предстоящи от вас събития.

Препоръчителна храна за деня са гъбите и рибата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР