В понеделник или ще отидем при президента Румен Радев с

...
В понеделник или ще отидем при президента Румен Радев с
Коментари Харесай

Борисов: В понеделник или ще идем с папка при Радев, или директно на избори

В понеделник или ще отидем при президента Румен Радев с подготвена директория от договарянията, или непосредствено ще се знае, че отиваме на нови избори. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив.

От трите опозиционни партии упорстват за предварителни избори

Очаква се актуалният вицепремиер в оставка Мария Габриел да получи мандата за сформиране на държавно управление в понеделник по обяд. Процедурата трябваше да се организира през днешния ден, само че поради кончината на българския патриарх Неофит и деня на печал, президентът отсрочи връчването на мандата за 18 март.

В Пловдив водачът на ГЕРБ съобщи, че повече договаряния за сформиране на държавно управление няма да се водят, визирайки интервала след връчването на досието, написа БГНЕС.

Според ПП-ДБ имената на министрите са към този момент на масата за договаряния

„ В понеделник или ще отидем при президента Румен Радев с подготвена директория от договарянията, или непосредствено ще се знае, че отиваме на нови избори. Не им прави чест на сътрудниците да пускат част от договарянията, която ги устройва. Ние съблюдаваме уговорката, до момента в който всичко не е контрактувано, да не разясняваме “, съобщи Борисов.

Той взе участие през днешния ден в конференцията „ Европейска договорка за фермерите – визията на ЕНП за земеделието в Европа ”. Пред представителите на партията в града под тепетата Борисов предизвести за нови налози и нанесе нови офанзиви към некоалиционните си сътрудници, с които се водят договаряния за реализиране на предстоящата ротация.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР