В понеделник или ще отидем при президента Румен Радев с

...
В понеделник или ще отидем при президента Румен Радев с
Коментари Харесай

Борисов: В понеделник или ще отидем при Радев с папка, или нови избори

В понеделник или ще отидем при президента Румен Радев с подготвена директория от договарянията, или непосредствено ще се знае, че отиваме на нови избори. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Пловдив по отношение на ротацията.

По думите му няма да има никакви договаряния отвън понеделник (18 март). „ Дали сме мандат на преговорния кабинет, отпред с Мария Габриел. Тя, в случай че ще може да работи с Тодор Тагарев, тогава дано той да е отново боен министър. Това е нейна работа. В понеделник ще се знае дали отиваме на избори или ще има държавно управление. Няма да има никакви договаряния отвън понеделник. Това мога да поема като ангажимент “, безапелационен бе Борисов.

„ Нищо няма да разясня нищо за договарянията с ПП-ДБ. Не има прави чест на сътрудниците през техните медии да пускат част от договарянията “, добави той.

„ България преди три години беше призната в чакалнята на еврозоната с помощта на нашата консервативна финансова политика. Имахме нула % противозаконна миграция. В България, откогато ГЕРБ не е на власт, нищо не се е случвало “, добави Борисов.

trud.bg
Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР