В понеделник един от важните ви ангажименти ще бъде свързан

...
В понеделник един от важните ви ангажименти ще бъде свързан
Коментари Харесай

Хороскоп: Денят е благоприятен за пътуване

В понеделник един от значимите ви задължения ще бъде обвързван с жена, с която ще имате предварителна спогодба за среща, общи дейности и други

Това ще бъде един удобен ден за пътешестване и за развиване на контактите ви с хора от разнообразни обитаеми места.

Днес ваши другари ще ви споделят значими вести и събития от техния персонален живот.

В някои случаи това може да бъде мотив за празнично събиране.

Днес няма да приемате прекомерно съществено неприятностите, които ще пораждат в ежедневния ви живот. Ще ги оставите сами да си намерят своето позволение.

Овен

Силен късмет за удача и сполучливо осъществени цели в персонален и настоятелен проект, само че и заплеснатост, която може да стане причина за неточности или загуби. Ще се чувствате изпълнени с сила и късмет да разкриете заложбите си. Част от вас са прекомерно чувствителни и в положение да изпаднете в песимистично въодушевление от незначителни дреболии. В момента желанието ви е по-голямо от опциите и събитията няма да се случат доста бързо, само че без значение от това не трябва да се отказвате. Общност и шерване са нещата, от които ще имате потребност на следващия ден, само че някак много нервно и с напрежение ще ви се получават.

Телец

Кой е значимият различен за вас? Основен въпрос, на който, кой знае за какво, тъкмо на следващия ден имате потребност да отговорите. Хармонизирайте връзки си. Нововъведенията, които някои от вас възнамеряват в работата си, сигурно ще проработят. Всичките ви проекти за утрешния ден ще се объркат и той ще премине друго от упованията ви. Привечер се подгответе малко да си отдъхнете от бързото всекидневие.

Близнаци

В компанията на обичани хора ще можете да се отпуснете и повеселите. Добре ще се почувствате на следващия ден, в случай че отделите време на себе си, на удовлетворяването на личните си ползи, търсения и потребности. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – в случай че прекалите с работата, силата ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Компромисите би трябвало да бъдат ваши спътници.Само по този начин ще вървите с горда глава. Създайте си добра организация и я следвайте.

Рак

Важното е да не подхождате прекомерно прочувствено. За да сте сигурни, че няма да ви подведат да инвестирате погрешно, се вслушвайте в интуицията си. Ако си поставяте прекомерно амбициозни цели е изключено да изпитате някакво отчаяние. Дори за някои неща да сте на прав път и желанията ви да са положителни, отново има риск да срещнете трудности или всичко да се случва прекомерно постепенно. Имате опция да подобрите финансовото си положение.

Лъв

Опитайте да не пришпорвате нещата, принудително нищо няма да получите, а нали знаете – всяко нещо с времето си. Повечето ви контакти на следващия ден ще са с непознати. Един под напрежение ден. Само гледайте д ане забравите къде се намирате, изключително в случай че нямате GPS. Излишно е да си създавате прекомерно амбициозни проекти обаче, изключително в случай че за осъществяването им ще ви е нужно и доста подпомагане.

Дева

Любовта е до вас - протегнете ръка и я докоснете. Момент за вътрешна равносметка. Към обяд нещата ще станат по-лежерни и до вечерта ще се почувствате добре, изключително, в случай че прекарате вечерта в приятна компания, а изгледи за това несъмнено има. Навлизате в интервал, през който ще се радвате на умерено и рационално съгласие и взаимоотношение с близките. Заредени с добра сила, позитивни мисли и ведрина, ще продължите напред, очиствайки се от всичко излишно и остаряло.

Везни

За вас утрешния ден е сполучлив във всяко отношение. Не споделяйте проектите си, тъй като ще се неуспехите поради доверчивостта си. Усилен ден на персоналното занятие. Направете пролетно разчистване на дома си, с цел да освободите пространство за новата сила, която ще навлезе в живота ви през май. Не пътувайте!

Скорпион

Използвайте времето си за приятни занимания, с които да забравите за грижите и напрежението. Бъдете сигурни, че нито едно нещо с което се занимавате няма да бъде на вятъра. Ще възстановите силите си доста по-ефективно в другарска компания, в сравнение с сами вкъщи. Не прибързвайте и не подценявайте препоръките на близките. Заниманията със спорт също ще ви се отразят освежаващо.

Стрелец

Ще се сблъскате с компликации от друг темперамент, по-силно изразени в служебната сфера. Бъдете рационални и запазете успокоение. Със сигурност ще си навредите, в случай че се пробвате да участвате на всякъде и във всичко на следващия ден. Разговорите ви са сполучливи, в случай че не сте нервни и не предизвикате неспокойствие у събеседниците си. Удобен ден, които ще провокира много улеснения на Стрелците.

Козирог

Очаквайте непредвиденото в тази област – може да получите покачване, да се открие опция да се изявите по нов, друг метод или даже нещо още по-радикално – да започнете изцяло нова работа. Не го подценявайте. На работното си място ще се справите още до обед сполучливо със дилемите си. Очаквайте странни обрати. Спазвайте разпоредбите и не се опитвайте да привлечете вниманието непременно.

Водолей

Ако започнете да се вайкате: „ Олеле! Как ще се оправят с това? “ или „ Ужас! Всичко се срутва “, по всяка възможност ще чувате гласовете на личните си страхове. През утрешния ден отхвърлете каквото имате, тъй като вечерта се обрисува доста сантиментален. През понеделник няма да е добре да се изявявате в професионален проект. Нарастват професионалните ви благоприятни условия от сутринта в утрешния ден. Утре е допустимо да зародят спорове в партньорските ви връзки или с хората в дома ви.

Риби

Мнозина от вас ще подхващат решителни стъпки свързани с професионалното им бъдеще. На множеството от вас въпреки всичко ви следва сполучлив ден във всяко едно връзки. Прибързаността е във ваша щета. Добрата ви сила ще притегля сходни на вас и ще носи въодушевление на всички и духовни прозрения за бъдещето. Работата ви ще получи висока оценка.

*Източник - dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР