В понеделник британското правителство обвини ЕС за неуспеха да постигне

...
В понеделник британското правителство обвини ЕС за неуспеха да постигне
Коментари Харесай

Попзвезди критикуват Лондон за липсата на безвизово пътуване в ЕС

В понеделник английското държавно управление упрекна Европейски Съюз за неуспеха да реализира съглашение за безвизово пътешестване за музиканти след, откакто бе подложено на рецензии от реализатори, в това число фронтмена на Том Йорк.
Певецът назова държавното управление на " безгръбначно ", до момента в който Тим Бърджис, фронтмен на групата The Charlatans, упрекна водачите, че " се отнасят към артистите с... пренебрежение ".
Но представител на държавното управление в понеделник настоя, че Европейският съюз е отговорен. Англия се е пробвала да обезпечи безвизово пътешестване за извършващи турнета музиканти като част от " амбициозно съглашение за краткотрайно напредване на бизнес пасажери ", само че Брюксел го отхвърли, добави той.
Лондон отхвърли насрещното предложение на Европейски Съюз за освобождение от виза за реализатори, които посещават която и да е от неговите 27 страни за по-малко от 90 дни, съгласно вестник „ Индипендънт ”, позоваващ се на източници от Брюксел.
Звездите, в това число Луис Томлинсън от и някогашният член на Ронан Кийтинг, приканиха почитателите да поддържат акция, призоваваща за „ позволение за свободна културна работа “, с онлайн петиция, събрала съвсем 250 000 подписа.
 Бащата на английския министър председател Борис Джонсън подаде документи за френско поданство Бащата на английския министър председател Борис Джонсън подаде документи за френско поданство
Бащата на английския министър председател Борис Джонсън заяви, че е в развой на подаване на документи за френско поданство, с цел да резервира връзките...
Визата ще даде свободно пътешестване в целия Европейски Съюз за експерти, групи, музиканти, художници, телевизионни и спортни звезди.
Хорас Трубридж, общоприет секретар на Съюза на музикантите (MU), съобщи, че отхвърлянето от Англия на предлагането на Европейски Съюз е " съвсем необикновено ".
„ Тъй като английският музикален бизнес беше унищожен от COVID-19 и без да се вижда завършек на черната дупка на анулирани концерти, турнета, фестивали и постоянни концерти..., новината, в случай че е вярна... е съвсем невероятна, " добави той.
Миналата седмица уредниците на английски музикални фестивали обявиха, че пандемията е опустошила промишлеността и предизвестиха, че събитията могат да изчезнат вечно без повече държавна поддръжка.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР