В понеделник 62 милиона души се събудиха с предупреждения за

...
В понеделник 62 милиона души се събудиха с предупреждения за
Коментари Харесай

Силни ветрове с пориви от 50-60 мили в час причиняват закъснения при пътуване и прекъсвания на електрозахранването в Североизток

В понеделник 62 милиона души се разсъниха с предизвестия за вятър и предизвестия за мощен вятър, разпростряли се от Мейн до планините на западен север Каролина.

За регионите, за които има предизвестия за вятър, се предвижда, че ветровете в понеделник ще бъдат със скорост от 25 до 35 благи в час с пориви от 50 до 60 благи в час.

Тези прогнози за мощен вятър включваха интензивно пътувания кулоар I-95 и огромни летищни центрове в района Вашингтон-Балтимор, Филаделфия Интернешънъл, главните летища в три щата (Нюарк, Ла Гуардия и Джон Ф. Кенеди) и Бостън Логан.

Вероятни са забавяния на пътуванията на летищата, до момента в който ветровете утихнат, което не се чака да се случи, до момента в който ветровете не паднат под целесъобразните критерии за вятър през нощта от понеделник против вторник сутринта.

Повалените дървета и спиранията на електрозахранването също се чака да са въздействия от мощните ветрове в понеделник в източните щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР