В понеделник (29 май) точно в 21:00 ч. стартира новият

...
В понеделник (29 май) точно в 21:00 ч. стартира новият
Коментари Харесай

Деси Слава оглежда луксозен имот

В понеделник (29 май) тъкмо в 21:00 ч. започва новият сериал на bTV „ София у дома “.  Зрителите ще се срещнат със София Панова (младата актриса Владинелла Кацарска), която загърбва уредения си живот във Виена, с цел да се срещне с татко си – Огнян Михайлов, за чието битие е схванала неотдавна.

Разкъсвана от подозрения и несъгласия, тя въпреки всичко събира кураж да му се обади, с цел да разбере, че номерът, който има, е закрит. Чувствайки се отхвърлена, София взема решение да се върне във Виена, само че на летище София я чака огромна изненада – толкоз, огромна, че ще преобърне живота й на 360 градуса. Младите и напористи нови притежатели и шефове на Агенцията за недвижими парцели „ EST Properties “ - Даниел Бонев (Иван Тодоров) и Никола Алексиев (Никола Парашкевов), ще я пресрещнат, с цел да ѝ оповестят, че татко ѝ е умрял.



Дали ще се опитат да я държат настрани от фамилния бизнес, част от който София наследява и какви са действителните им ходове, с цел да запазят позициите си, феновете ще схванат в понеделник и вторник вечер от 21:00 ч. по bTV.

Докато се лута в създалата се комплицирана обстановка, младата София ще се сблъска и с още една персона - най-взискателния управител в организацията – Камелия (Илияна Лазарова). Между двете ще избухне тиха война, а за похлупак момичето ще попадне в кошмарна обстановка, в която ще я забърка персонално лорд Евгени Минчев, който влиза в ролята на дръзновен продавач. Още в първите минути на родния сериал феновете ще разпознаят и ангелогласната Деси Слава, която ще запее „ Лале ли си, Зюмбюл ли си “, до момента в който оглежда и избира супер първокласен блестящ парцел.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР