В понеделник, 28.02, от 17:30 ч. Пирин посреща Арда (Кърджали)

...
В понеделник, 28.02, от 17:30 ч. Пирин посреща Арда (Кърджали)
Коментари Харесай

Пирин посреща Арда

В понеделник, 28.02, от 17:30 ч. Пирин посреща Арда (Кърджали) в мач от 21-ия кръг на Първа лига.

Информация за билетите може да намерите . Главен съдия на срещата ще бъде Никола Попов.

„ Орлетата “ възобновиха присъединяване си в шампионата с победа с 2:1 против Локомотив (София) и по този начин взеха 7 точки от последните 9 разполагаем в шампионата. Пирин събира в актива си 19 точки, изравнявайки се в класирането с тимовете на Локомотив (София) и Ботев (Враца). Тимът ни се намира на 11-ото място, а столичните “железничари ” са 12-ти, като и двата тима са на 3 точки от десетия ЦСКА 1948 и идния противник Арда, които са отборите над рисковата зона. В първия мач от сезона сред двата тима отборът от Кърджали завоюва с 3:0 като хазаин.

„ Надявам се, че ще покажем същата игра, като против Локомотив. Доволен съм от показаното, само че би трябвало да продължим по същия метод. Както споделих и след първия мач след подновяването на шампионата – с такива футболисти, каквито има в Пирин се работи елементарно. Те демонстрират професионализъм и съществено отношение, както по време на подготвителния развой, по този начин и в формалните мачове. Въпреки измененията, които настъпиха напоследък, Арда остава един стойностен тим, който има качествени футболисти. Вярвам, че почитателите ще ни поддържат, както го направиха против Локомотив, а ние ще ги зарадваме с победа, която ще ни разреши да „ дишаме “ по-спокойно в класирането “, съобщи старши треньорът на Пирин Радослав Митревски пред www.fcpirin.com.

Извън проектите за идния мач остават контузените Венцислав Бенгюзов и Николай Бодуров. Преслав Йорданов и Стилян Николов, които пропуснаха мача с Локомотив заради простуда, в този момент се завръщат в групата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР