В понеделник, 22 октомври, военен следовател е стрелял в центъра

...
В понеделник, 22 октомври, военен следовател е стрелял в центъра
Коментари Харесай

Военен следовател стреля в центъра на София след пиянски скандал

В понеделник, 22 октомври, боен следовател е стрелял в центъра на София след разгулен скандал в заведение, излиза наяве от прессъобщение на прокуратурата.

Към 23 ч. в заведение на ул. „ Цар Самуил “ боен прокурор /полковник/ и боен следовател /подполковник/ от състава на Военноокръжна прокуратура – София, след приложимост на алкохол, са провокирали скандал с други гости на заведението.

" При излизане пред входа на заведението военният следовател демонстративно е извадил законно притежаван револвер „ Глок 19 “ и пред напусналалите към този момент помещението други жители е създал изстрел по железна врата на отсрещна стена ", оповестяват от прокуратурата.

След сигнал на телефон 112 на място са пристигнали патрули на Столична дирекция на вътрешните работи, сигнализирана е Военна полиция. На мястото на произшествието са извикани военни прокурори и боен следовател.

С разпореждане на основния прокурор следствието е предоставено на Военноокръжна прокуратура – Сливен, защото упрекнатите магистрати са от състава на военната прокуратура в София.

По предписание на основния прокурор Сотир Цацаров, против военния прокурор и военния следовател е стартирано и дисциплинарно произвеждане за внасяне до Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет на претенции за дисциплинарно уволняване на двамата магистрати.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР