В понеделник (22 август) от 20:30 часа Пирин (Благоевград) посреща

...
В понеделник (22 август) от 20:30 часа Пирин (Благоевград) посреща
Коментари Харесай

Петров: Наясно сме с класата на Лудогорец, ще опитаме да се противопоставим достойно

В понеделник (22 август) от 20:30 часа Пирин (Благоевград) посреща първенеца Лудогорец в мач от седмия кръг на efbet Лига в търсене на първа победа за сезона. Тимът на Красимир Петров се завръща на " Гнездото " след две следващи турнирни гостувания и две загуби

" Орлетата " се намират на 14-а позиция в класирането с две точки, до момента в който Лудогорец е шести с актив от 10 точки, само че с два мача по-малко поради присъединяване си в европейските шампионати.

В последния кръг Пирин отстъпи при гостуването си на Черно море с 0:1. В последния си формален ангажимент пък Лудогорец победи Жалгирис от Литва с 1:0 в първия си плейоф за влизане в групите на Лига Европа.
 Лудогорец пропусна да разгроми Жалгирис и да реши всичко преди реванша Лудогорец пропусна да разгроми Жалгирис и да реши всичко преди реванша
Последната среща сред двата тима на стадион " Христо Ботев " приключи с победа на Лудогорец с 3:1, а дуелът в Разград с триумф за Пирин с 5:3.

За идния дуел в групата ще се завърнат излекувалите своите травми Преслав Йорданов и Петър Занев, както и новите попълнения Чебрайлс Макрецкис и Радослав Цонев. След изтърпяно наказване на линия още веднъж е Красимир Станоев.
 Пирин показа Радослав Цонев и младеж на Байер Пирин показа Радослав Цонев и младеж на Байер
Извън проектите остава Николай Бодуров, който към момента се възвръща от контузия.

" Разбира се, че всички сме наясно с класата на Лудогорец, който е хегемон в българския футбол. Нашата задача е да се опитаме да се противопоставим почтено на най-хубавия тим в страната. Целта ни е да играем самоуверено пред нашите правилни последователи, които съм сигурен, че ще ни поддържат. Без подозрение новите попълнения ще засилят конкуренцията в тима. Това са качествени играчи, които могат единствено да ни оказват помощ. Идеята ни е с изключение на да печелим точки и да построяваме нашия образ и жанр, да се превърнем в тим, който да играе добър футбол и да радва последователите на играта ", съобщи Петров пред клубния уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР