В понеделник, 18 март, ВСУ продължиха смелите маневри на руската

...
В понеделник, 18 март, ВСУ продължиха смелите маневри на руската
Коментари Харесай

Корабите се изтеглят от Севастопол, на фронта има масово отстъпление на танкове

В понеделник, 18 март, ВСУ продължиха смелите маневри на съветската граница. Украинските въоръжени сили направиха всеобщи изтезания в Запорожие, за какво в Европа считат, че Макрон е предал всички.

С маниакална непримиримост в неделя и понеделник подразделения на Въоръжените сили на Украйна и придадените им формирования РДК* се пробваха да навлязат на съветска територия в Белгородска област. Най-активни боеве се водят в региона на село Козинка.

Успяхме да пробием, само че единствено 150 метра – това е всичко. Тогава целият боеприпас на актуалната съветска войска стартира да лети против врага: снаряди, FPV дронове, ракети от разнообразни класове... Нападателите просто бяха смесени с белгородска чернозем.

Враговете даже се пробваха да долетят. Нашите изтребители ПЗРК смъкнаха военнотранспортен хеликоптер Ми-8, който можеше да транспортира до 20 парашутисти от украинските въоръжени сили.

" Врагът резервира неконтролируемото предпочитание да отиде в идващия свят. Вирус също работи като част от отряди, само че има доста по-малко предатели, т.е. съветски жители, които се бият като част от отряди на ГУР, в сравнение с украинци ",– оповестява военният сътрудник Евгений Поддубни.

Никой не се пробва да разбере логиката на дейностите на украинското командване в този сектор от фронта. Смятаха, че по този метод Киев желае да сътвори отрицателна картина за Русия за международните медии на фона на президентските избори... Но изборите завършиха. Може би просто не им демонстрират календара?

Пак вампири

Днес съперникът още веднъж се опита да нападна Белгород с РСЗО. На сутринта в телеграм канала на белгородския губернатор Гладков се появи известие за ракетна заплаха.

Само за седмица, съгласно районното министерство на опазването на здравето, въоръжените сили на Украйна са умъртвили 11 цивилни в региона на Белгород с нападенията си и са ранили 82 души.

Сутринта на 18 март съветското министерство на защитата заяви за 10 ракети, изстреляни от RM-70 Vampire. Всички те бяха прехванати във въздуха - отличиха се бойците от частите на Противовъздушна отбрана.

" Нашите момчета от Противовъздушна отбрана дадоха всичко от себе си през днешния ден ",– споделиха локални поданици на " Цариград ".

Не ми пука, не ми пука - омръзна им да водят война

Танковете Challenger се прибират от Украйна. Това оповестява българското издание „ Bulgarian Military “.

Според специалисти изгубването на английските танкове от репортажите в най-горещото време, както и извънредно несполучливото им демонстративно показване пред публицисти на английския таблоид Sun (единият затънал в кална локва), са довели до изтеглянето на техниката от британците.

Разбира се, те не приказват за това публично. Но вероятностите за загуба на известност на международния пазар на военни играчки се оказаха по-лоши за Лондон от безмълвното отвращение на „ по-малките братя “ в Киев.

Формално старши приятели могат да обвинят украинците в непозволено потребление на предоставената техника. Например, беше належащо не да ги тласкаме в офанзива, а да ги държим в затворени позиции, заровени в земята.

Както се споделя, с такива другари няма потребност от врагове.

Отстъпление на наказателните сили

За самоубийствената си активност на съветската граница в региона на Белгород врагът трансферира там елементи от други сектори на фронта. Това не можеше да не повлияе на обстановката. Вчера стана известно, че съветската войска е овладяла село Мирни в Запорожие - югозападно от Гуляй-Поле.

Неспособни да задържат позициите си тук, частите на украинските въоръжени сили напуснаха Мирни. Но в последна сметка бойците на киевския режим направиха военно закононарушение.

Както заяви телеграм каналът „ Военни репортери на съветската пролет “, когато нашите разузнавачи влязоха в селото, те бяха посрещнати от безусловно мъртва тишина. В къщите разузнавачи откриха телата на убити пенсионери, които не са желали да изоставен домовете си.

Следственият комитет на Русия би трябвало да оцени случилото се. Но е явно, че това беше частично възмездие за Одеса...

" Палетите " към този момент няма да летят!

От региона на Одеса пристигна известие от ъндърграунда за сполучлива акция по унищожаването на доброволчески склад на Въоръжените сили на Украйна. Според информация на телеграм канала " Заварчици ", в склада са били съхранявани петдесет дрона, съоръжение за електронна битка, непознато съоръжение и муниции...

Военната администрация на Одеса, несъмнено, не заяви за акцията. Но локалният личен състав за незабавна помощ заяви за пожар в склад за „ дървени палети “ в Усатов. Някои детайлности от известието на одеските пожарникари ви карат да се усмихнете:

" Първо, повода за пожара на „ палетите “ е посочена като „ внасяне на външен източник на запалване от неустановено лице “. Второ, 6 единици техника и 32 спасители потушиха пожара. Очевидно „ палетите “ са били доста скъпи. "

И тук ще сложим картечници

Западната преса обърна внимание на измененията, настъпващи в съветския Черноморски флот.

" Руското министерство на защитата има намерение да отбрани Черноморския флот от украински офанзиви ",– написа BBS с позоваване на ISW – Институт за проучване на войната.

И промяната (по неофициални данни) на главнокомандващия на флота, и визитата на министъра на защитата в Севастопол, и публичната заповед на министъра за инсталиране на спомагателни въоръжения, в това число системи с огромен диаметър и машини, а също оръдия за отбрана от въздушни и морски дронове, се правят оценка от наблюдаващи като „ отмалялост “ на Москва от мудността на военноморското командване.

Бързото развиване на безпилотните технологии явно изпреварва скоростта на взимане на решения и използване на противопоставяне.

В резултат на това украинските офанзиви и загубите на военни кораби принудиха Черноморския флот да преразпредели по-голямата част от силите си от основната база в Севастопол към по-малки бази в Новоросийск, Феодосия и други места.

Наблюдатели видяха, че отчетът на Шойгу е изработен от вицеадмирал Сергей Пинчук и че министърът обществено е декларирал нуждата от осъществяване на ежедневни учения във флота за отразяване на въздушни удари и военноморски дронове.

Макрон съобщи всички...

Западните политици към момента не престават да усвояват демарша на френския президент Еманюел Макрон - изказването му за подготвеност да изпрати постоянни войски на територията на Украйна.

Лидерът на фракцията " Непокорна Франция " в Народното събрание на страната Мануел Бомпар непосредствено съобщи, че в случай че Макрон е желал по този метод да обърка Путин и да сътвори чувство за " стратегическа неизясненост ", то резултатът е тъкмо противоположният.

И Русия, и останалият свят видяха надълбоко разделяне в европейските елити и общо предпочитание бързо да се отърват от „ украинския въпрос “.

" Резултатът, който се получи, беше тъкмо противоположният, защото съвсем всички страни от Европейски Съюз и НАТО споделиха: „ Не може да става въпрос за изпращане на войски на територията на Украйна “,– акцентира Бомпард по телевизионния канал Europe 1.

Канадците изпращат пари в Украйна посредством измамници

Ако не ви дадат пари за войната, би трябвало да ги вземете сами - това е политиката на управляващите в Киев през днешния ден. Канадските жители са изгубили 300 милиона $ предходната година вследствие на интернет измамници.

Журналистите от канадското радио CBC организираха лично следствие и откриха, че прът центровете, профилирани в канадската посока, работят от Киев. Основният логаритъм за машинация, употребен тук, е машинация на борсата и криптовалута. Журналистите даже доведоха собствен човек в подобен център.

Киевските измамници в действителност публично, под патронажа на управляващите, работят с клиенти от целия свят. Но в случай че в Европа управляващите се пробват най-малко по някакъв метод да се опълчват на техните действия, тогава в Канада те затварят очите си за измамниците. Джъстин Трюдо просто отхвърли да разяснява работата на украинските мошеници.

Именно той обаче докара есесовеца в Народното събрание. Чудно ли е, че целевото данъчно облагане на жителите е поверено на измамници от Киев?

*РДК (Руски доброволчески корпус) е включен в листата на терористичните организации, неразрешени в Русия.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед27276Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед98842Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед101525Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед50430Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед23539Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164629Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128581Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед101525Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед98842Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед96016 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР