В понеделник, 15 октомври, се очаква БСП да внесе третия

...
В понеделник, 15 октомври, се очаква БСП да внесе третия
Коментари Харесай

БСП внася трети вот на недоверие срещу кабинета Борисов 3

В понеделник, 15 октомври, се чака Българска социалистическа партия да внесе третия подред избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3 “, който е в бранш „ Здравеопазване “. Този път социалистите сами ще внесат настояването без да организират съвещания с другите политически обединения, съобщи БГНЕС.
Първият избор на съмнение беше импортиран от Българска социалистическа партия при започване на годината на тематика „ Корупция “, а вторият през юни - в бранш „ Сигурност “. И двата не съумяха да минат през Народното събрание.
От Столетницата организираха редица срещи с лекарски и пациентски организации, с Националното съдружие на общинските лечебни заведения, с Лекарския съюз, с представители на общопрактикуващи лекари, на групите от хора, наранени, както от настоящето положение на опазването на здравето, по този начин и от бъдещата промяна, която оферират ГЕРБ.
" Бихме желали да обсъдим и нашата различна визия за развиване на опазването на здравето, по този начин както сме я показали във " Визия за България ", изясни водачът на партията Корнелия Нинова.
" За мен този трети избор на съмнение е част от една неуместна поредност ", разяснява пред БНР в неделя депутатът от ГЕРБ Тома Биков. " За първия сътрудниците от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи преговаряха и писаха претекстове два месеца, а най-после се скараха. Втория беше единствения избор на съмнение в новата ни история, в който тези, които го внесоха, отхвърлиха да го защитят в пленарна зала, а в този момент има трети, който е обвързван с тематика, която е подложена на публично разискване и с планове на здравния министър. " Той оцени вота на съмнение като „ меко казано преждевременно, а ненапълно и несъответстващо деяние на Българска социалистическа партия “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР