В помощ на комисиите, които правителството иска да създаде под

...
В помощ на комисиите, които правителството иска да създаде под
Коментари Харесай

Божков: Ако не бях разказал за действията на #хунтата, Борисов и Пеевски още щяха да управляват

" В помощ на комисиите, които държавното управление желае да сътвори под американска диктовка, предлагам лист на част от лицата, свързани с мен : Нова телевизия, БТВ, Българска национална телевизия и голям брой български и интернационалните медии. Националният исторически музей, Националната художествена изложба, учени, художници, актьори, режисьори. Левски, ЦСКА, БОК, федерациите по шах и спортна пукотевица, десетки олимпийски и международни първенци, съвсем всички спортни клубове в България. Българската Коледа и стотици благотворителни начинания. Мога да продължа да изреждам още доста. " Това написа в.
И добави: " Сега съществено. Цитирам представителя на ЕК: " Американските наказания не работят на територията на Европейски Съюз и не задължават страните от Европейски Съюз. Така че няма нищо, което би оправдало предприемането на контрамерки от наша страна. Това са наказания, подхванати от Съединени американски щати към хора във връзка с техни дейности във или със Съединени американски щати ".
 Байдън към Путин за новите американски наказания против Русия: Можеше и повече Байдън към Путин за новите американски наказания против Русия: Можеше и повече
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че в телефонен диалог е споделил на съветския водач Владимир Путин, че е решил да не прекалява със ранг...
" България към момента е държава-членка на Европейски Съюз, а не щат на Съединените американски щати. Нека това държавно управление не не помни, че в случай че не бях разкрил обществено предходната година дейностите на #хунтата, Борисов и Пеевски към момента щяха да ръководят, а те щяха да псуват и подлагат на критика у дома пред тв приемниците си. Да бъдем българи ", споделя в умозаключение на изявлението си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР