В помощ на комисиите, които правителството иска да създаде под

...
В помощ на комисиите, които правителството иска да създаде под
Коментари Харесай

Божков разкри кои са свързаните с него фирми и лица

" В помощ на комисиите, които държавното управление желае да сътвори под американска диктовка, предлагам лист на част от лицата, свързани с мен:

Нова телевизия, БТВ, Българска национална телевизия и голям брой български и интернационалните медии.

Националния исторически музей, Националната художествена изложба, учени, художници, актьори, режисьори.

Левски, ЦСКА, БОК, федерациите по шах и спортна пукотевица, десетки олимпийски и международни първенци, съвсем всички спортни клубове в България.

Българската Коледа и стотици благотворителни начинания ".

Това написа във Фейсбук предприемачът Васил Божков. Повод за думите му беше комисия, която Министерският съвет сформира по-рано през днешния ден и чиято съществена задача е да изготви лист на компаниите, свързани с лицата, които Съединени американски щати глоби. Един от тези хора е точно Божков.

" Цитирам представителят на ЕК: " Американските наказания не работят на територията на Европейски Съюз и не задължават страните от Европейски Съюз. Така че няма нищо, което би оправдало предприемането на контрамерки от наша страна. Това са наказания, подхванати от Съединени американски щати към хора във връзка с техни дейности във или със Съединени американски щати.

България към момента е държава-членка на Европейски Съюз, а не щат на Съединените американски щати. Нека това държавното управление не не помни, че в случай че не бях разкрил обществено предходната година дейностите на хунтата, Борисов и Пеевски към момента щяха да ръководят, а те щяха да псуват и подлагат на критика у дома пред тв приемниците си. Да бъдем българи ", написа още Божков.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР