В помещение, където се е натрупала твърде много негативизъм, се

...
В помещение, където се е натрупала твърде много негативизъм, се
Коментари Харесай

6 ефективни начина, с които да промените енергията на дома

 6 ефикасни метода, с които да измененията силата на дома

В помещение, където се е натрупала прекалено много негативизъм, се чувствате изтощени и депресирани. Следователно, колкото по-бързо изчистите къщата от тази разрушителна сила, толкоз по-добре.

Между другото, в случай че не сте сигурни, че всичко е обвързвано с негативна сила, тогава можете да проведете дребен тест. Напълнете чаша с чиста вода и прибавете сол. Поставете чашата там, където се чувствате най-зле. Ако в границите на 24 часа забележите, че водата е трансформирала цвета си, тогава би трябвало да почистите стаята. Ако водата остава чиста както постоянно, тогава повода за напрежението ви се крие в нещо друго.

Ето няколко метода, по които можете да почистите дома си и да измененията силата му. Лично аз употребявам тези способи два пъти седмично и знам, че домът ми постоянно ще бъде място, където се усещам комфортно и несъмнено.

1. Отворете всички порти и прозорци в къщата
Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да отворите всички порти и прозорци в къщата. Нежеланата сила ще напусне дома ви и на нейно място ще пристигна по-положителна. Най-важното е да го вършиме постоянно.

2. Изхвърлете ненужното
Спрете да трупате ненужни отпадъци. Отървете се от тях. Изхвърлете всичко остаряло, дефектно и пренаредете дома.

3. Опушете дома си с култивиран чай
Правя това на всеки две седмици. Можете да изберете всеки тип салвия, който харесвате. Най-важното е да опушите всички стаи, до момента в който вратите и прозорците би трябвало да останат отворени. Тихо помолете Вселената да изгони цялата негативност от вкъщи ви.

4. Избършете всички повърхности в къщата с парцал, пропит с физиологичен разтвор
Налейте гореща вода в съд и поставете малко сол в нея. Избършете праха и избършете всички повърхности с забрадка, напоена с този разтвор. Този способ ще ви разреши да се освободите от отрицателната сила, обвързвана с избрани неща в дома ви.

5. Разпръснете кристали / специфични камъни из дома
Кристалите наподобяват красиво, внасят детайл на уникалност във всяко помещение и предизвикват позитивните сили.

6. Не канете отрицателни хора в дома си
Не би трябвало да позволявате на токсичните хора да внасят негативизъм в дома ви. Вашият дом е вашата цитадела. Това е мястото, където би трябвало да чувствате наслада и успокоение. Не допускайте в дома си никого, който непрекъснато не прави нищо, с изключение на да ви скапва настроението. Енергията на този човек няма място във вашия дом.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР