В полза на държавата ще бъдат иззети общо 11 недвижими

...
В полза на държавата ще бъдат иззети общо 11 недвижими
Коментари Харесай

Отнемат имущество за 369 000 лв. на съпрузи, склонявали жени към проституция

В изгода на страната ще бъдат конфискувани общо 11 недвижими парцела във Враца и в села от региона, два леки автомобила и суми

Врачанският областен съд постанови решение, с което от двама съпрузи в интерес на страната се лишава нелегално добито недвижимо и движимо имущество на обща стойност 369 055 лева, оповестиха от съда. 

Делото в съда бе формирано по искова молба на КПКОНПИ, установила противоречие в приходите и имуществото на двамата.

Комисията почнала инспекция, откакто е известена от Специализирана прокуратура – София, че като обвинени са привлечени М. П. и Ц. П. за това, че през интервала от януари 2016 година до ноември 2017 година мъжът ръководел, а дамата взела участие в проведена незаконна група за трафик на хора, а брачният партньор е упрекнат и в това, че е набирал дами за проституция. Проверяваният интервал за нелегално добито имущество от двамата е от 26.02.2008 година до 26.02.2018 г. 

В изгода на страната ще бъдат конфискувани общо 11 недвижими парцела във Враца и в села от региона, два леки автомобила и суми, представляващи пазарната стойност на отчуждени четири леки автомобила и един мотоциклет. Иззетото недвижимо и движимо имущество е на обща стойност 369 055 лева. 

Решението на Врачанския областен съд предстои на обжалване пред Софийския апелативен съд в законоустановения период.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР