В полунощ стартира редовното машинно миене на всички улици в

...
В полунощ стартира редовното машинно миене на всички улици в
Коментари Харесай

Стартира редовното машинно миене на пловдивските улици

В среднощ започва постоянното машинно миене на всички улици в Пловдив, заяви шефът на общинското дружество " Чистота " Димитър Георгиев. 

Според одобрения маршрутен график улиците първа категория се мият ежедневно от понеделник до петък в това число, второкласен - три пъти седмично, а третокласните - най-малко по един път на 7 дни. За четвърта поредна година екипите на " Чистота " и компанията им подизпълнител ще работят даже на формалните празници. 

А преди водата, улиците ще бъдат машинно изметени. За задачата се работи през нощта, с цел да не се затруднява автомобилният трафик. Както и до момента, " Чистота " ще продължи да осведоми пловдивчани за седмичните маршрутни графици за миене, оповестяват Под тепето. 

" Благоприятното време ни разреши още от 6 март да стартираме машинното измиване с маркуч на главните пътни артерии и други изключително нечисти сектори. В някои от регионите миенето с маркуч ще продължи най-малко до края на месеца, редом с машинното миене на дюзи ", сподели още Георгиев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР