В полунощ стартира редовното машинно миене на всички улици в

...
В полунощ стартира редовното машинно миене на всички улици в
Коментари Харесай

Започва машинното миене на улиците в Пловдив

В среднощ започва постоянното машинно миене на всички улици в Пловдив. Според одобрения маршрутен график улиците първа категория се мият ежедневно от понеделник до петък в това число, второкласен – три пъти седмично, а третокласните – най-малко по един път на 7 дни. За четвърта поредна година екипите на „ Чистота “ и компанията подизпълнител КМД ще работят даже на формалните празници.
Прочетете още
„ Благоприятното време ни разреши още от 6 март да стартираме машинното измиване с маркуч на главните пътни артерии и други изключително нечисти сектори. В някои от регионите миенето с маркуч ще продължи най-малко до края на месеца, редом с машинното миене на дюзи “, каза директорът на „ Чистота “ Димитър Георгиев.

Преди миенето се прави машинно метене. Работи се през нощта, с цел да не се затруднява автомобилният трафик. Както и до момента, Оперативна програма „ Чистота “ ще продължи да осведоми пловдивчани посредством медиите и уеб страницата на предприятието за седмичните маршрутни графици за миене. Сигнали от жители се одобряват на тел. 032/675 817.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР