В политиката има нужда от повече хора, които до този

...
В политиката има нужда от повече хора, които до този
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: В политиката трябва да има личности

В политиката има потребност от повече хора, които до този миг не са се занимавали с разработване на закони. В ефира на bTV радио Андрей Слабаков акцентира, че за него приоритет в работата в европарламента ще бъде привличането на вложения към България.

Не съм политик, а жител и съм уверен, че на мен нещата са ми доста по-ясни, в сравнение с доста от политиците, разяснява Слабаков.

Your browser does not support the audio element.

ЦИК ще оповести имената на новите български евродепутати в петък, само че от Вътрешна македонска революционна организация излязоха със свое редом броене, което демонстрира, че с изключение на Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков влиза в европарламента. И то с помощта на преференциалния избор.
Павлова благодари на електората, Вътрешна македонска революционна организация оповестиха, че Слабаков отива вместо нея в Екологичен потенциал Все още публични данни от ЦИК няма
Слабаков се зарече в работата си в Европейски парламент да заложи и на въпроси, свързани с културата.

Тъй като политиката на Европа в региона на културата е равно на нула, евентуално тъй като политиците обичат елементарни и необразовани хора, които елементарно се манипулират, добави режисьорът.

Не просто ще отивам на работа, а ще правя работа, разяснява още той, откакто първото му предизборно заричане беше точно такова.

Слабаков позволи, че и този път Делян Пеевски, който е определен за евродепутат, ще се откаже от мястото си. Не го познава персонално и няма мнение за депутата на Движение за права и свободи.

В ниската изборна интензивност в България на изборите в неделя Слабаков видя митинг на хората против политическата система и „ калната и гнусна “ акция преди този момент, в която са отсъствали значимите за Европа въпроси.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР