В политиката е като в секса – ако нямаш добър

...
В политиката е като в секса – ако нямаш добър
Коментари Харесай

Най-търсените хора: Втори за SEX, четвърти за белот и трети за правителство

В политиката е като в секса – в случай че нямаш добър сътрудник, ти би трябвало здрава ръка. У нас с цялостна мощ потеглиха договарянията за съдружно държавно управление, водени от към този момент фамозните 3 каки – Деница, Теменужка и Рая. Горките, толкоз им е мъчно да си намерят сътрудник, че поемат риск да ги запомним като безконечни моми като Дженифър Анистън или Велислава Дърева. А и на тях им е по-сложно – би трябвало им не един, а най-малко двама.

Политическата просвета познава доста типове обединения – идейни и конюнктурни, мощни и слаби, трайни и краткотрайни. Каквото и да измъдрят Сачева, Петкова и Назарян обаче, едно е несъмнено – то ще бъде извънредно непопулярно. Собствените им гласоподаватели не желаят нито хитреците от Движение за права и свободи, нито келешите от Политическа партия, нито руините на Корнелия, нито джуджетата на Слави. За воините от „ Максуда “ и Ветрино пък напълно да не приказваме.

За последните няколко години ние имаме повече разпаднати съюзи, сглобки и споразумения, в сравнение с Благо Георгиев – бракове. Съвсем явно е даже за Орхан Мурад, че в нашите политически среди терминът „ коалиция “ е изцяло изпразнен от наличие и не работи. Тоталната асиметричност на участниците, неумението да показват концепциите си пред електората, медийните войни посред им – всичко това значи, че България не е дорасла до съдружно ръководство нито от немски, нито даже от израелски вид.

Време е Бойко Борисов да даде отмора на трите дами, вместо да ги пуска да си търсят втори за секс, пардон, трети за държавно управление и да си подреди собствен кабинет. Който желае да го поддържа – да заповяда. Ако не става, да идват идващите. Стига циркове, стига срещички, стига изказвания по трибунките към Народното събрание, стига червени, оранжеви и впрочем линии. Истинската линия е напълно кафява и мирише на лайна – у нас всяко обединяване или съюз е обречено от раждането си.

Коалицията по дефиния би трябвало да е транспарантен, групов формат. А при актуалното систематизиране на силите транспарантни са само налудните очички на подпд. Николай Марков, а групово е единствено желанието да бъдат овладени регулаторите и правосъдната власт. Всеки опит за съюзяване ще докара до нови записи, пуделчета, пачки и кюлчета, с които „ сътрудниците “ във властта не стопират да се замерят към този момент близо година.

Време е за мъже, несъмнено, може и в поли, които да преобърнат порочната процедура и да не търсят прикритие зад комбинации, съглашения и делби от рода три за мене – четири за тебе. Видяхме, че по този начин оптималният небосвод на ръководството е има-няма една бременност на Лена Бориславова.

Абсурдната мантра „ коалиция “ единствено налива вода в мелницата на Зеления чорап, който без друго се усмихва под мустак, до момента в който дъртите му ченгета последователно и настоятелно пробутват мантрата, че актуалната политическа система е ялова и би трябвало да бъде сменена от здрава ръка. И здрави, добре епилирани гърди. Онзи ден си сподели циците на почитатели и съперници, на следващия ден ще реши, че е време да си извади и оная работа. И дружно със сектантите Ивелин, отпадъците вляво и незадоволените еротомани – фенове на Ванчето Григорова ще обере целия избор на недоволните. И няма да прави обединения, а ще ни го набие самичък.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР