В политическа партия ГЕРБ смятат, че провокациите в Югоизточна България

...
В политическа партия ГЕРБ смятат, че провокациите в Югоизточна България
Коментари Харесай

ГЕРБ питат Корнелия Нинова дали е организатор на провокациите в село Шарково

В политическа партия ГЕРБ считат, че провокациите в Югоизточна България и региона на село Шарково, изразяващи се в саботиране на дейностите на институциите в битката им с чумата по дребните преживни животни, са проведени от Българска социалистическа партия и в частност от Корнелия Нинова. Тези обвинявания насочиха Антон Тодоров и Тома Биков от ГЕРБ на брифинг в централата на партията.

Като доказателство за тези обвинявания Антон Тодоров от ГЕРБ сподели видео от 19 юли, в което един от най-активните протестиращи, които попречват службите да си свършат работа - Тодор Атанасов, споделя, че Корнелия Нинова им давала инструкции по какъв начин работят, когато видят служителите на реда. Тома Биков обясни, че във видеото се изяснява, че Корнелия Нинова е споделила на " техните хора ", като бъдат спрени от чиновници от службите, да остават на място и да не си потеглят.

Ако се потвърди, че провокациите в Шарково са инициирани от Корнелия Нинова, ще сезираме Прокуратурата, тъй като това е опасност към националната сигурност, сподели депутатът от ПГ на ГЕРБ Тома Биков.

Затова от ГЕРБ чакат отговори от Корнелия Нинова познава ли Тодор Атанасов и дали е общувала с него във времето, в което самата тя е участвала в Странджа. От ГЕРБ чакат отговори и дали Нинова е поддържала контакти с други хора от групите, които са организирали провокации в Странджа, както и с хора, които са били там с първокласни коли и са попречили органите да си свършат работата. " Давала ли е задания на уредниците по какъв начин да работят? ", попита още Биков.

От ГЕРБ приканиха Корнелия Нинова да отговори незабавно на тези въпроси и според от това от партията ще преценяват дали да се извърнат към Прокуратурата за следствие на тези провокативни дейности, тъй като съгласно Тома Биков, " това наподобява на опасност към националната сигурност на България ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР