В поканите за речта на американския президент Доналд Тръмп Доналд

...
В поканите за речта на американския президент Доналд Тръмп Доналд
Коментари Харесай

Печатна грешка в поканите за речта на Доналд Тръмп пред Конгреса

В поканите за речта на американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, която той ще изнесе пред Конгреса във вторник, е позволена печатна неточност. Информация за това, съпроводена със фотоси на сбърканите предложения, поместиха в Туитър редица законодатели, оповестява ТАСС.

Както се вижда от фотосите, в редица предложения вместо State of the Union (За положението на съюза) е напечатано State of the Uniom.

"С неспокойствие чакам утрешното обръщение State of the Uniom ", написа сенатор Марко Рубио, който е републиканец от щата Флорида.

Looking forward to tomorrow’s State of the Uniom. pic.twitter.com/xdBUU3Pvo5
— Marco Rubio (@marcorubio) January 29, 2018
"Току-що получих своята покана за обръщението "За положението на съюза ". Изглежда, че за инспекцията на правописа е отговаряла (министърът на образованието) Бетси Девос ", написа конгресменът демократ Рол Грихалва от Аризона.

В. "Хил " заяви, че за отпечатването на поканите е отговаряло особено поделение на Камарата на представителите на Съединени американски щати.

Източник на изданието е декларирал, че сбърканите предложения са в развой на евакуиране и ще бъдат напечатани още веднъж, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР