В подмосковния град Люберци огромен леден къс падна върху опашката

...
В подмосковния град Люберци огромен леден къс падна върху опашката
Коментари Харесай

Леден къс уби мъж пред военно окръжие в Подмосковието

В подмосковния град Люберци голям мразовит пай падна върху опашката пред офиса на военното окръжие и умъртви мъж , който желал да се записва за украинския фронт. За това оповестява Главното следствено ръководство на Следствения комитет на Руската федерация в Московска област, представен от УНИАН.

" На 20 декември 2023 година от покрива на постройката, намираща се в град Люберци, е паднал лед и сняг, който е предизвикал пострадвания на четирима души. Впоследствие един от потърпевшите е умрял в болница от пострадванията си ", се споделя в формалното известие.

По данни на канала Shot в " Телеграм " починалият - 34-годишният Фьодор Кузмин - е работил във компания за произвеждане на стълби . В болничното заведение му е сложена диагноза с фрактура на гръбначния дирек, счупени ребра, раздран черен дроб и продънен бял дроб. Бил е на опашката за включване във военната регистрация по местоживеене.

Според каналa " Mash " в " Телеграм " на опашката дружно с Кузмин е стояла и брачната половинка му. Тя също е измежду пострадалит е - има пукнат гръбначен дирек. Съпрузите имат деца - по разнообразни данни три или четири.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР