В подкрепа на разбирането, че българските граждани имат право на

...
В подкрепа на разбирането, че българските граждани имат право на
Коментари Харесай

Показаха още нови доказателства за вината на Нено Димов

В поддръжка на разбирането, че българските жители имат право на информация по въпроси, които съставляват за тях легален интерес, Специализираната прокуратура дава нови доказателства от воденото досъдебното произвеждане, формирано за водната рецесия в гр. Перник и други селища в района.

Същите се дават на публичното внимание с позволение на прокурор по реда на член 198, алинея 1 от Наказателно-процесуален кодекс, откакто са разисквани в намерено правосъдно съвещание на Апелативния профилиран углавен съд.

От Спецпрокуратурата демонстрираха доказателства за виновността на Нено Димов

На 16 януари 2020 година Апелативният профилиран углавен съд удостовери избраната от първата правосъдна инстанция най-тежка мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ взета във връзка с Нено Димов  Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе.

Съдът остави дефинитивно в ареста Нено Димов

Съдът прегледа събрания от Специализираната прокуратура доказателствен материал, в това число показаните на 15 и 16 януари 2020 година нови доказателства по делото. От тях изрично се открива, че министърът на околната среда не е положил задоволително грижи за ръководството и стопанисването на водния запас на язовир „ Студена “, с което съдействал за дефицит на вода за питейни и битови потребности за популацията на гр. Перник. От материалите по делото е видно, че Нено Димов  Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе - в качеството си на министър на околната среда и водите, е бил съответно и постоянно осведомен за настоящото и планирано положение на водния размер в язовира. Въпреки внезапния спад на притока и бързото понижаване на водното количество в язовира, същият е разрешавал разходване на вода за промишлени потребности в поисканите от предприятията размери, въпреки те да са разполагали и с други водоизточници. По този метод Нено Димов  Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе не спазил нормативното условие за преди всичко подаване на вода от язовир „ Студена “ за питейни и битови потребности на популацията в района.

От Спецпрокуратурата демонстрираха доказателства за виновността на Нено Димов

Специализираната прокуратура продължава детайлната инспекция на активността на всички длъжностни лица от държавната и общинската администрация, които имат отношение към ръководството и използването на вода от язовир „ Студена “.

Доказателствата, предоставени от Спецпрокуратуарата, може да видите ТУК, ТУК, ТУК и ТУК.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР