В подкрепа грижата за болните и справяне с COVID кризата,

...
В подкрепа грижата за болните и справяне с COVID кризата,
Коментари Харесай

Община Сандански закупи 10 електрически болнични легла за МБАЛ „Югозападна болница“

В поддръжка грижата за болните и справяне с Коронавирус рецесията, посредством повишение качеството на опазването на здравето в района, община Сандански закупи 10 нови електрически болнични кревати, които даде на МБАЛ „ Югозападна болница “ Сандански.

Леглата са предопределени за болнолежащи в следоперативен интервал и тежкоболни пациенти. Четирисекционните кревати са оборудвани с антидекубитални матраци, които понижават натиска върху меките тъкани на изпъкналите елементи на имобилизирания пациент и го защищават от появяването на рани от залежаване. Управляват се елементарно посредством електрически панел и дават опция за друго и безвредно позициониране на тялото на пациента, без да основават дискомфорт на болния или медицинския личен състав.

Новите болнични кревати са разпределени в Отделенията по анестезиология и реанимация, Кардиология и Неврология, в които най-често се лекуват пациенти, претърпели интервенция, както и тежко заболели от Коронавирус -19.

Добрата грижа за здравето на хората е обвързвана освен с висококвалифицирани експерти и съвременна здравна инсталация, само че и със основаване на положителни условия за работа на медицинския личен състав при обгрижването на пациентите в МБАЛ „ Югозападна болница “.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР