В подготовката на законодателната и управленската програма и в обсъждането

...
В подготовката на законодателната и управленската програма и в обсъждането
Коментари Харесай

Денков отрече да се е познавал с Алексей Петров: Никога не съм говорил с него

В подготовката на законодателната и управническата стратегия и в разискването на министрите в никакъв случай по никакъв метод никой не е споменавал името на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна. Това съобщи министър председателят акад. по време на блицконтрола през днешния ден. Министър-председателят отговори на въпроси на депутата от " ИТН " Гроздан Караджов, свързани с думите на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов. 

„ Не познавам Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна, в никакъв случай не съм приказвал с него, виждал съм го два пъти на срещи, на които са участвали работодателските организации. Никога не съм чувал за срещи с Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна на който и да е било преди да стане убийството, след което изтече такава информация в медиите “, разяснява Денков.

Участвал съм директно във всички процеси, свързани с подготовката на законодателната стратегия, която се извършва сега и управническата стратегия, като в тези процеси в никакъв случай името на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна не се е споменавало или пък е идвал, изясни още Денков.

„ Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна беше непосредствен с бащата на Кирил Петков, с тях. И той, като всички нас, Бог да го елементарни, търсеше разновидности да се направи нещо устойчиво след тези пет следващи ли, какъв брой избори бяха, най-малко за значимата законодателна рамка да е реалност. Аз постоянно споделям истината. Така че срещи сме провеждали – с него, той с тях, назад. За да може някакво даже нежно доверие да си имаме “, уточни Бойко Борисов по-рано през днешния ден.

„ От мен не, по време на диалозите - не. Ако е имало нещо друго, това не е към мен въпрос “, отговори Борисов на въпрос обещаван ли е на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна пост в ДАНС. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР