В почти всички избирателни секции в Москва, с изключение на

...
В почти всички избирателни секции в Москва, с изключение на
Коментари Харесай

„Биг Брадър” в почти всички избирателни секции в Москва

В съвсем всички изборни секции в Москва, като се изключи 34, има видеонаблюдение. „ Поставихме си задача по някакъв метод да върнем доверието и дружно с градските управляващи успяхме да сложим камери за наблюдаване. Благодарение на това може да следим по какъв начин минава изборния ден”, сподели заместник-началникът на публичния щаб по наблюдаване на изборите за президент на Русия Вадим Ковальов.

Ситуационният център Smart ExitPoll е един от първите в света планове, който употребява блокчейн технология (система за запазване на данни) в границите на изборните разбори. Технологията не разрешава осъществяването на външни промени на към този момент изтеглените данни. Въпросната блокчейн система за предпазване е основана на платформата Ethereum.

Към 10.00 ч. московско време изборната интензивност на изборите за президент на Русия е 16.55%, показват от ЦИК. Към същия час на изборите през 2000 година тя е била 6.36%, през 2004-а – 8.01%, през 2008 година – 8.94% и на изборите през 2012-а – 6.53%.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР