В почивните дни ще се изиграят срещите от последния кръг

...
В почивните дни ще се изиграят срещите от последния кръг
Коментари Харесай

Локо /Мездра/ ще защитава първото място в двубой със Скала /Оселна/

В почивните дни ще се изиграят срещите от последния кръг на шампионата по футбол във Врачанската "А " регионална група преди зимната пауза. ОФК "Локомотив " гостува на "Скала 2015 " /Оселна/. Срещата от последния есенен кръг е на 18 ноември, от 14:30 часа на стадиона в Зверино.
След класиката над "Околчица " /Моравица/ в предпоследния кръг от шампионата по футбол във Врачанската "А " регионална група, мездренските железничари ще гонят успеха непременно, с цел да затвърдят лидерската позиция на тима през зимната пауза.
В останалите срещи "Околчица " /Моравица/ приема "Септември " /Гложене/ на 18- ти (събота), от 14.30 часа в Мездра. Новакът в групата "Ботев " /Бърдарски геран/ приема съименниците от Рогозен, "Миньор " /Згориград/ ще се срещне с "Монолит " /Манастирище/, "Балкански " /Михайлово/ приема "Ботев " /Криводол/, а "Околчица " /Моравица/ е хазаин на "Септември " /Гложене/. В неделя, 19 ноември, вторият в класирането, "Огоста " /Хайредин/, гостува на осмия в групата "Искър " /Роман/.
Отборът на "Манастирище " почива в последния кръг на шампионата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР