В Пловдивския окръжен съд бяха доведени под конвой четиримата, задържани

...
В Пловдивския окръжен съд бяха доведени под конвой четиримата, задържани
Коментари Харесай

Ето ги четиримата задържани за рекет в Пловдив, сред които и полицаи

В Пловдивския областен съд бяха доведени под ескорт четиримата, арестувани за изнудване и рекет на футболни почитатели. Според прокуратурата те са взели участие във въоръжена проведена незаконна група. Бандата е била основана за да принуждава хора и да измъква от тях пари със закани.
За уредник е апетитен 49-годишеният Въльо Петров, който е с 5 обвинявания за изнудвания и насила на територията на Пловдив и Димитровград.
Със мощ и закани четиримата лишили към 35 000 лв. от двама души. Сред пострадалите са почитатели на „ Ботев “ (Пд).  На път към залата арестуваните криеха лицата си.
„ Преди няколко месеца пристигнаха група мъже, които се представяха за чиновници на ГДБОП, ДАНС и на „ Вътрешна сигурност “. Вадеха карти и започнаха всеобщо да тормозят хората, които показват мнението си срещу съветския притежател на „ Ботев “ Антон Зингаревич “, описа единия от изнудваните.
Предстои да бъдат повдигнати и нови обвинявания на арестуваните, свързани с нелегално владение на муниции и неоторизирано боравене с полицейски знаци.
Очаквайте детайлности!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР