В Пловдив времето ще продължи да се застудява и днес.

...
В Пловдив времето ще продължи да се застудява и днес.
Коментари Харесай

Температурите се понижават, очакват ни превалявания от дъжд и сняг

В Пловдив времето ще продължи да се става студено и през днешния ден. Очакваните минимални температури за града ще бъдат към минус четири градуса, а оптималните няма да превишат шест градуса. Ще превалява дъжд, подправен със сняг, а вятърът в допълнение ще способства за неприятното чувство на открито.

През идващото денонощие през страната ще премине леден атмосферен фронт. Още от сутринта в обособени североизточни региони ще има превалявания, най-вече от сняг. През деня в поголямата част от Южна България ще превалява сняг, тук-там в низините - подправен с дъжд. След обяд от северозапад облачността ще стартира да се раздира и понижава. С сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина и краткотрайно мощен северозападен вятър ще нахлува леден въздух. Сутрешните температури ще са сред минус 3° и 2°, в София - към минус 1°, а към 14 часа ще са сред 0° и 5°, в София - към 0°; до края на денонощието сензитивно ще се намалят и в съвсем цялата страна ще станат негативни. Атмосферното налягане ще се покачва и ще бъде по-високо от междинното за месеца.

В планините ще превалява сняг. Привечер преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа мощен, краткотрайно и плевел северозападен вятър. Температурите бързо ще се намалят и към 14 часа на височина 1200 метра ще е към минус 4°, на 2000 метра - към минус 9°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна и тук-там ще превали дъжд, след обяд подправен със сняг. Ще духа сдържан, по Северното Черноморие краткотрайно мощен северозападен вятър. Температурите ще се намаляват и към 14 ч. ще са 3°-5°. Температурата на морската вода е към 7°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР