В Пловдив в събота вечер се състоя Церемонията по награждаването

...
В Пловдив в събота вечер се състоя Церемонията по награждаването
Коментари Харесай

Пловдивски лекари сред най-обичаните от пациентите СНИМКИ

В Пловдив в събота вечер се състоя Церемонията по награждаването на най-обичаните от пациентите лекари МИСИЯ СУПЕРДОК. В самодейността на Superdoc.bg и Ведра Интернешънъл бяха наградени лекарите, спечелили сърцата на своите пациенти!



В категория Ендокринология премията получи пловдивския експерт доцент доктор Нарцис Калева – Ходжева - експерт по обща педиатрия и детска ендокринология в Детската клиника на УМБАЛ “Св. Георги” и в Медицински център по детски заболявания и детска ендокринология “Палечка” в Пловдив с 38 годишен опит.



Доц. Нарцис Калева – Ходжева получи своята премия от заместител -кмета по опазване на здравето на община Пловдив Анести Тимчев.

„ Високо професионално отношение към проблемите на пациентите! Бърза диагноза и съответно и извънредно резултатно лекуване “ – е единствено един от отзивите на стотиците признателни пациенти и родители, дали своят вот за доцент Калева.



В категорията на невролозите пък отличие получи и доктор Радостина Каназирска, като един от най-търсените и високо оценени от потребителите на СУПЕРДОК експерти.

Първото издание на Мисия Супердок - първото по рода си събитие, отдадено на най-обичаните от пациентите лекари, се организира в парк –хотел “Санкт Петербург “, съпроводено с доста музика, танци и изненади. За положителното въодушевление се погрижиха от балет „ Електра Джуниър “, Street Dance School “The Center”, дребните танцьори от танцова групировка „ Dance Home “ както и танцова групировка „ Елика “



„ В годината на пандемията лекарите бяха в окото на бурята повече от всеки различен път. Обществото осъзна още по-ясно какъв брой благородна е здравната специалност и всеки човек стана очевидец на саможертвите и всеотдайността, които изисква тя. Моментите на рецесия непроменяемо потвърдиха какъв брой е значимо да показваме своята признателност – към всичко, което ни носи благополучие и разтуха, към околните хора, само че и към тези медици, които са ни предоставяли професионална, само че и човечна грижа за здравето без значение от събитията. Именно това е Мисия Супердок. Мисия Супердок е самобитен бездънен реверанс към всички лекари-професионалисти, които са спечелили любовта, доверието и високата оценка на своите пациенти в година на изключителни провокации! От своето основаване до края на 2020 год. в superdoc.bg са оставени над 200 000 оценки от пациенти, които са посетили доктор посредством уеб страницата и точно този жест на признателност към получената здравна грижа стои в основата на актуалната самодейност “, споделят уредниците, които са избрали 14 специалности, в които бяха наградени най-търсените и високо оценени от потребителите лекари. Медиците бяха отличени със специфични награди и диплом.



Най-ценната премия за всички тях обаче беше откровената признателност на пациентите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР