В Пловдив увеличават броя на дежурните служители от Общинска охрана

...
В Пловдив увеличават броя на дежурните служители от Общинска охрана
Коментари Харесай

Община Пловдив с молба: Останете вкъщи и проявете търпение!

В Пловдив усилват броя на дежурните чиновници от " Общинска защита " на Гребната база - едно от обичаните места за разходка и спорт на жителите на града. Причината за това решение са зачестилите опити за влизане в базата, макар възбраната в народен мащаб за не се посещават паркове и места за отдих и разходки.

Достъпът до базата беше неразрешен след влизане в действие в края на предходната седмица на заповедта на здравния министър за прекратяване на визитите на парковете, градските градини, спортни и детски площадки и уреди на открити и закрити публични места.

Заради многото опити да се заобикаля тази възбрана през днешния ден и на следващия ден още шестима чиновници на „ Общинска защита “ ще дежурят на Гребната база.

" Призоваваме жителите да съблюдават разпорежданията на Националния спешен щаб и да проявят самообладание ", съобщи шефът на Общинското дружество Димитър Палашев като обърна внимание, че би трябвало да се заобикалят и разходките по тепетата и парк „ Лаута “.

Той не скри огорчението си от жестоко и обидно отношение на жители към чиновниците на общинското дружество, каквото се следи в последните дни и акцентира, че при нужда ще се търси и подпомагане от полицията.

От Общината още веднъж приканиха пловдивчани да останат у дома, да не излизат на открито, в случай че не е неотложно, както и да не подхващат неоснователни пътувания отвън града.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР