В Пловдив температурите ще се понижат и максималните през деня

...
В Пловдив температурите ще се понижат и максималните през деня
Коментари Харесай

Температурите в Пловдив се понижават, максималните до 10 градуса

В Пловдив температурите ще се намалят и оптималните денем няма да надвишават 9-10 градуса. През утринните часове минималните температури ще са 6-7 градуса, а през нощта против сряда ще паднат до нулата. Преваляванията ще спрат. Вятърът ще е слаб от север.

Сутринта над Западна България ще се задържи облачно, тук-там с валежи от дъжд, в планините от слаб сняг. Над източните региони облачността ще стартира да се раздира и понижава. Ще духа слаб, по Черноморието до сдържан северен вятър. Минималните температури ще са сред 1° и 6°. През деня над Западна България облачността ще се задържи забележителна, тук-там преди обяд със слаби превалявания. Над източната половина от страната облачността ще е раздрана, в доста региони до най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от изток и ще е слаб до сдържан. Максималните температури ще са сред 6° и 11°. Атмосферното налягане ще е по-високо от междинното за месеца.

Над планините от западната половина от страната ще е най-вече облачно и мъгливо, преди обяд със слаби превалявания от дъжд, над към 800 метра - от сняг. На изток облачността ще намалее тук-там до най-вече слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от източната четвърт, по здрач ще се ориентира от юг. Максималната температура на 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието в утринните часове ще е най-вече слънчево. Около обяд облачността ще се усили, само че ще се задържи без превалявания. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 8-11°. Температурата на морската вода е 12-14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР