В Пловдив се роди нов тенис клуб. Става дума за

...
В Пловдив се роди нов тенис клуб. Става дума за
Коментари Харесай

Нов тенис клуб под тепетата

В Пловдив се роди нов тенис клуб. Става дума за Пловдив-1981, който е правоприемник на остарелия Железничар. Целта на новия екип, част от който е и тенис експертът Георги Чочев, е построяването на супер съвременен тенис комплекс, който ще разполага с 8 клей корта, съблекални, фитнес зала, съвременна детска площадка и басейн. Идеята е да се развиват млади гении, само че и да се постановат към този момент одобрени имена в аристократичния спорт.

Част от клуба е Катерина Димитрова, която единствено преди дни завоюва сребърен орден на двойки на мощния шампионат за юноши и девойки „ Еди Хер " в Съединени американски щати. Другите забавни имена са Атанас Рогачев, Светлин Керемедчиев и Мария Рогачева, за които занапред ще се чува.

През февруари клубът, който организира своите занимания в залата на своя спонсор - „ Атаро Клима ", ще одобри Зимната купа за девойки до 14 година В конкуренцията ще се включат 8 тима, а противниците на България ще са ясни през януари.

Съоръжението е едно от най-модерните на Стария континент. На разположение е още зала за видео разбор, конферентна зала, както и място за отдих за родители и деца, а най-големият му плюс е системата PlaySight, която разрешава цялостен разбор и статистика на всеки тенисист в действително време.

„ Целият корт е оборудван с камери, нещо като „ Биг Брадър ". Доста състезатели идват да употребяват от нея ", разяснява Чочев, който ще е шеф на шампионата. Той към този момент се е договорил с Цветана Пиронкова да открие конкуренцията в града под тепетата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР