В Пловдив се проведе 34-то общо събрание на Националната асоциация

...
В Пловдив се проведе 34-то общо събрание на Националната асоциация
Коментари Харесай

Пловдив домакинства Общото събрание на секретарите на общини в България

В Пловдив се организира 34-то общо заседание на Националната асоциация на секретарите на общините в Република България. На събитието участваха заместник-кметът по превоз Савина Петкова, ръководителят на Общински съвет Пловдив Атанас Узунов, секретарят на Община Пловдив Ангелина Топчиева, както и секретари на общини, кандидат-членове и посетители от цялата страна.
Прочетете още
Атанас Узунов приветства гостите и от името на Управителния съвет на Националната асоциация на ръководителите на общинските препоръки насочи поздравления за професионализма и прецизната работа на асоциацията. “НАСО Република България и нейните членове са се трансформирали в поръчител за обективност, бистрота и дейно локално самоуправление “, съобщи Узунов.

Заместник-кметът на Община Пловдив Савина Петкова насочи пожелания от името на кмета Костадин Димитров за здраве, благоденствие и повсеместен триумф на форума.

“Една администрация се крепи на първо място на Вас секретарите, на вашите старания, на вашия неотклонен труд и всичко, което давате от себе си. Сигурна съм, че кметовете и заместниците им по обособените общини Ви ценят безпределно доста “, съобщи Петкова.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР