В Пловдив продължава премахването на гаражите на некоректните наематели на

...
В Пловдив продължава премахването на гаражите на некоректните наематели на
Коментари Харесай

Продължава премахването на гаражите на некоректните наематели в Пловдив

В Пловдив продължава премахването на гаражите на неточните наематели на железни гаражи, ситуирани върху общинска земя на територията на шестте районни кметства в града под тепетата. Със заповед на кмета на регион „ Западен ” Димитър Колев бяха подхванати дейности по ремонт на 10 гаража, за които в общинската хазна от дълго време са спрели да влизат приходи от месечните такси в размер на 29 лева Затова чиновници на администрацията, подкрепени от служители на реда, започнаха демонтирането на първите кафези, намиращи се на улиците „ Иван Стефанов Гешев ” и „ Вечерница ”.
 Продължава премахването на гаражите на неточните наематели в Пловдив  Продължава премахването на гаражите на неточните наематели в Пловдив  Продължава премахването на гаражите на неточните наематели в Пловдив  Продължава премахването на гаражите на неточните наематели в Пловдив
Всички набелязани за унищожаване гаражи са били авансово маркирани, а притежателите им са били известени и са получили период, в който да освободят помещението. Действията на администрацията са в унисон с желанието на община Пловдив последователно всички гаражи да бъдат отстранени. „ Акцията продължава, следва премахването на над 100 гаража, чиито контракти изтичат. Нови разрешителни няма да се издават поради подхванатите капиталови планове от страна на община Пловдив на тези места да бъдат построени паркинги ”, безапелационен бе районният кмет на „ Западен ” Димитър Колев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР